Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Valakivel volt már hasonló?

Valakivel volt már hasonló?

Figyelt kérdés

Mindig is jól kijöttem a gyerekekkel. De mostanában idegesítenek, nincs türelmem hozzájuk, amitől borzalmasan érzem magam.Idegesít a sok cukiskodás körülöttük. Nem vagyok önmagam. A nővéremnek most lesz egy éves a gyereke és alig töltöttem vele valamicske időt. Nem érzek iránta semmit..Az egész családomtól eltávolodtam emiatt. Pedig tavaly még én is késznek éreztem magam a gyerekvállalásra. Okozhat ilyesmit egy negatív élmény? Normális az ilyen?

28 N

2022. márc. 8. 11:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

És a gyerekek NEM cukik, hanem idegesítőek.

Engem legalábbis pillanatok alatt az őrületbe kerget, hogy elmennénk a barátainkkal találkozni, akikkel már évek óta nem láttuk egymást (külföld, kovid) és két szót nem lehet váltani, hogy az egyik gyerek ne visítana, kiabálna, követelne valamit, vagy csüngne az anyján-apján.

És igen, a legtöbb nő-férfi ha tehetné, ha tudná, hogy mivel jár egy gyerek, nem vállalna - tök jogosan.

Csak amíg a csapból is az folyik, hogy a gyereknevelés tök jó dolog, a gyerekek cukik, mosolygósak - láttatok olyan pelenkareklámot, ahol ordít gyerek, miközben cserélik a pelust? Hát nem -, ennivalóak.

Viszont arról sohasem kapsz képet, hogy milyen egy dackorszak, milyen a vérző, gyulladt mell, amikor bőgsz a fájdalomtól, miközben szopik a gyereked, nem alszol akár éveken keresztül, btw szrni nem tudsz nyugodtan, stb.

2022. márc. 9. 08:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a gyerekeket!Szerettem volna mindig is gyerekekkel dolgozni. Nem jott ossze sajnos. Nem tudom elkepzelni, hogy en szerelem es jo,boldog parkapcsolat nelkul vallaljak gyereket. Pedig a 90%-a a gyerekeknek igy szuletik az ismerosi meg rokoni koromben. De lehet csak en ismerek ilyeneket. Remelem masoknak a rokoni es barati koreben vannak rendes es boldog csaladok. :(

Nem zavar, ha gugyognek, meg nyavognak az emberek a gyerekeikkel. A lenyeg, hogy szeretve legyenek...

2022. márc. 13. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok.

Nem utálom a gyerekeket, cukik szeretem babusgatni is, és ha sír vagy rossz,akkor visszaadom az anyjának😁

De a sajátomat kinek adjam?😁

Ne szülj azért mert elvárják, az nem csak neked rossz, hanem a gyereknek is. Mert türelem kell hozzá és foglalkozni kell vele. Nem is ez a gond, de ha nincs meg ez benned, szülés után sem fog változni.

Van előnye is, nem kell együttmaradnod valakivel csak a gyerekek miatt.

Jut idő egymásra is.

2022. márc. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!