Jogos a bátyám piszkálódása? Mit vár el a páromtól?
Szerintem is megerőltethettétek volna magatokat picit.
Általában a rokonai párjait nem azért fogadja el az ember, mert rögtön megvan az összhang, vagy nagyon felnézel rá, hanem mindenki kölcsönösen igyekszik jófej módon viselkedni.
Ahogy korábban írták, nem a csaj miatt illett volna udvariasnak lenni. Szerintem a bátyád számára is bántó, hogy bármilyen módon esélyt sem adtok annak, akit választott, és ezzel kritizáljátok a döntését. Ahelyett, hogy azt közvetítitek, hogy a hülye döntéseivel is elfogadjátok, csak addig viselkedtek házigazdaként, amíg olyan csajt hoz haza, aki nektek megfelel.
Nekem is rosszul esne és szégyelném magam miatta, ha egy udvarias vendéget viszek haza, és a családom nem a vendégeknek kijáró udvariassággal és előzékenységgel fogadná.
Az udvariasság az amikor semmir sértőt nem mondassz valakinek.
Nem, ez nem az udvariasság, pusztán a nem bunkóság kategória.
#26 Házigazdaként és vendégként az udvariasság nem az, hogy "nem mondok neki semmi bántót". Ez az utcán lehet, ha elmegyünk egymás mellett.
Ha meghívták valahova és egyedül van valaki, akkor illik valahogy bevonni a társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!