Miért kell mindig a magasságommal piszkálódni?
Nem vagyok amúgy nagyon alacsony (160 cm), csak a családban mindenki magasabb nálam jóval, még a 12 éves húgom is. A haverjaim mind azért jóval magasabbak nálam, meg úgy a barátnőim nagy része is. Ezért ha anyuék a barátaimmal látnak akkor is mindig megjegyzik, hogy én vagyok a legkisebb.
Amúgy tudom, hogy ez nem olyan hatalmas nagy probléma, és 1x-2x vicces is, de most már nagyon zavar. Apu mindig Picurkának hív, néha a húgom is, meg mindig megkérdezik, hogy felérem-e a dolgokat meg ilyenek. Szóval kb. mindig rajtam röhögnek.
Hogy értessem meg velük, hogy ez engem zavar? Vagy csak túlreagálom?
17/L
Én 158 cm vagyok.Hidd el ez végig fogja kísérni az életedet,de nem rosszindulatú megjegyzéseket fogsz kapni,hanem csipkelődőket,amin sztem egy idő után Te is jókat fogsz nevetni.Engem munkahelyen hívtak,Zsebibabának,Törpillának ..szeretetből,én mindig szerettem a magasságomat,és a pasik is,mindig azt mondták,kicsi,törékeny vagyok,olyan igazi nő :)
41/N
1. írta, hogy nem ez életem legfőbb problémája, és ettől még nagyon szeretem a húgom és apum is, csak egyszerűen most már tényleg zavar.
Amúgy nem akarok égimeszelő lenni, meg vagyok elégedve a magasságommal, mert így több pasiból tudok válogatni, és magassarkút is hordhatok.. :D
Ne foglalkozz vele. Az emberek szeretik cikizni a másikat. Neked a magasságod ehhez adott :) Mást mással ugratnak :)
Egyszer a közös vacsora vagy ebéd alatt beszélj velük, hogy neked ez nem vicces, hanem bánt.
160 cm szerintem tök normális. Nekem az furcsa, hogy mostanában a fiatal lányok olyan lombrágóak.
Szerintem ne húzd fel magad. Nézd a jó oldalát. A magas lányoknak akkora lapát kezük-lábuk van, hogy borzasztó. Némelyik 41-42-es lábakon szaladgál. Na az nőies?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!