Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet ilyen rokonnal...

Mit lehet ilyen rokonnal csinálni aki fél a vírustól?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem semmi baj nincs azzal , hogyha valaki fél tőle . Ő élete, csináljon amit akar . Viszont nálunk a rokonságban egy család van akik félnek tőle és már nem értem minek is jöttek haza egyáltalán az ünnepekre .

Tehát ez a család külföldön lakik . Úgy döntöttek hazajönnek az ünnepekre . Ki lett osztva senki nem mehet összejövetelekre amíg ők itt vannak már ha találkozni akarunk velük . Csináltak magukon tesztet is többször .

Itt vannak már 3 napja az egyik nagyszülőnél tartózkodnak . Eddig a 3 napban a szűk család kb 10 fő találkozott mindig . Mivel szilveszterig nem maradnak így úgy volt ma lesz egy nagyobb buli ( ugyanannyi ember csak bulisabb összejövetel ) . Mindenki főz valamit . Az én családom sütött nagy adag sütit ők pedig az ételt . Másik család meg vásárolt innivalót . Na most kiderült délben , hogy az a család aki innivalót hozott volna ,pár nappal ezelőtt találkozott valakivel aki ma pozitívra tesztelt covidra így lefújva minden , mert ők félnek . Okes . Mondjuk azért a sütit átvisszük , mert nálunk csak megromlik . Az nekik nem jó , mert mi van ha covidos meg ilyenek . Mondjuk jól van akkor . Aztán mivel rendes ételt nem főztünk így rendeltünk . Mire megjön a rendelés beállítanak hogy egy ember menjen ki és vegye el a kaját amit ők hoztak . Gondoltuk akkor visznek sütit is . De nem . A mi covidos kajánk nem kell nekik .De ők azért idehozzák az övéket ami ugyanannyira lehet covidos . Aztán most tele a hűtő és megrohad a kaja és süti is …

Nem értem a gondolkodásukat . Bevan mindenki oltva (3 szor!!), a többségünk már át is esett rajta . Ők is átestek rajta .

2021. dec. 29. 19:12
1 2 3
 1/28 anonymousreview60 ***** válasza:
77%
Mit? Semmit! Ignorálod őket, és éled az életedet, mintha ott sem lennének. Irracionális a félelmük. Erre észérvvel nem tudsz hatni.
2021. dec. 29. 19:19
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Jó hülyén szervezték(szerveztétek) le az egészet...

Aki ennyire parázik, minek megy egyáltalán haza családi eseményre jó kérdés.

A kaja, ital stb dolgokat nem is értem egyáltalán...

Én ha meghívok valakit akkor mindent én állok ennél egyértelműbb nincs is... az hogyha engem hívnak és viszek sütit meg egy üveg bort a vendéglátóknak szintén alap számomra.

2021. dec. 29. 19:20
 3/28 anonim ***** válasza:
71%
Mást nem tudsz tenni, mint bölcsen ignorálni és megpróbálni vígasztalni őket, amennyire módodban áll.
2021. dec. 29. 20:04
 4/28 anonim ***** válasza:
98%
A kaják/sütik nagy része jól fagyasztható, nem kell, ogy megromoljon!
2021. dec. 29. 20:14
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon túl tolja ezt a rokonod. Itt szerintem egy megbeszélt buli van,és nem vendéglátás. Ilyenkor szokás az,hogy valamivel mindenki hozzájárul a bulihoz. De az ilyen feszengős bulit elbacccó rokonokat meg se hívnám. Ha pedig pont ott van a buli,ahol ők laknak ideiglenesen,akkor tartanám máshol. Miért nem mondtátok neki,higy maradj otthon!?
2021. dec. 29. 20:16
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem az egész családodat. Téged se. Mi a faxnak kellett lefújni? Mert ők félnek? Másnál nem lehetett volna úgy megrendezni, hogy ők nem jönnek?

Ti is bexariak vagytok akkor, mert nem mertek velük ellenkezni, az egész rokonság az ő füttyükre dalol.

2021. dec. 29. 20:24
 7/28 anonim ***** válasza:
85%
"Ki lett osztva senki nem mehet összejövetelekre amíg ők itt vannak már ha találkozni akarunk velük ." Itt közöltem volna hogy óh de sajnálom hogy nem láthatlak titeket.. Ne akarjon már dirigálni mit tehet meg más és mit nem.
2021. dec. 29. 20:41
 8/28 anonim ***** válasza:
29%

#7: Azt kikötheti, hogy vele hogyan találkozzanak vagy sem.

Az teljesen érthető, hogy nem akarnak olyanokkal bulizni, akik igazolt covidossal voltak együtt. nem is értem, hogy hogy jut nekik eszükbe tesztelés nélkül buliba menni. Agyamentek. Viszont miért nem raktátok át a buli helyszínét?

Másrészt az idős nagyszülökhöz miért akar bárki is úgy menni, hogy lehet, hogy covidos?

2021. dec. 29. 20:59
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Ja, kikötheti: erre mondtam hogy előadtam volna egyből hogy jaj de sajnálom hogy nem láthatom őket. Ne higgye már hogy az ő fóbiája körül forog mindenki élete.
2021. dec. 29. 21:01
 10/28 anonim ***** válasza:
91%
Ilyenekkel ezek után szóba se állnék, de előtte megmondanám nekik, hogy kik is ők, jól kiosztanám őket azt sütnék nekik egy tortát amin egy maszk van meg a koronavírus
2021. dec. 29. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!