Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért érzem rosszul magam a...

Miért érzem rosszul magam a jelenlétében ?

Figyelt kérdés
Van egy unokatesóm , mindketten lányok vagyunk . De teljesen mások . Ő szép én pedig mint egy zsák krumpli . Legalábbis így érzem . Tipikus nagyképű maga mutogató csaj . Amúgy elvagyok, de a közelében az önbizalmam a béka segge alá süllyed . Lehet ez ellen tenni ?
2021. dec. 28. 14:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak azért nem válaszoltam mert nem volt időm. :) Alapból van hogy jól érzem magam a bőrömben van hogy nem. A legtöbben csinosnak szoktak mondani, divatosan öltözöm. Kövér sem vagyok, de mellette valahogy mégis egy kis szarnak látom magam. Gyerekként ő egyke volt, mindent megkapott. Követelőző volt világ életében. Repült pasiról pasira, persze arra ment amerre pénz szagot érzett. Tényleg egy idegesítő p.... Ő akkor is szép volt, de én az a tipikus rút kiskacsa. Ez az érzés nagyon megmaradt bennem és az ő kurv.s viselkedésével rá is tesz még pár lapáttal.
2021. dec. 29. 02:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen ezt váltja ki belőled. Azért is mert szebbnek látod a kevés önbizalmad miatt, azért is mert nem kedveled a viselkedése miatt. Csak annyit tudsz tenni hogy kerülöd ha tudod.
2021. dec. 29. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
#11 Te nem (csak) kívülről vagy ronda, hanem belülről :-(
2021. dec. 29. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Akin nem lehet változtatni, vagy nem tűnik úgy, hogy te képes lennél rá, vagy egyáltalán a nyakadba akarnád venni az ügyet, azon nem kell feszülnöd egyáltalán szerintem. Pontosan ugyanaz a helyzet, mint amikor valakit idegesít a tücsökciripelés. Ok bro, but why? Tudod.
2021. dec. 29. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

"Ok bro, but why?"

???

2021. dec. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!