Miért érzem rosszul magam a jelenlétében ?
"Legalábbis így érzem ."
Tehát te is tudod, hogy csak így érzed, de attól még nincs így.
"Tipikus nagyképű maga mutogató csaj ."
Akkor találkozz vele kevesebbet.
"Amúgy elvagyok, de a közelében az önbizalmam a béka segge alá süllyed . Lehet ez ellen tenni ?"
Kell ez ellen tenni? Ha csak ritkán találkozol vele, ki fogod bírni. Ne foglalkozz vele.
Egyébként meg ne tegyél szóközt az írásjelek elé.
Egészséges önértékelés kifejlesztése a titok!
Mindig, mindenkinél vannak az élet minden területén szebbek, okosabbak, fiatalabbak, tanultabbak, ügyesebbek, ....stb., stb.
Ha minden ilyen esetben az ember rosszul érezné magát, akkor csak erről szólna az élete. Tanuld meg kezelni!...elsősorban magadat, de ha jólesik, akkor az uncsitesót is.
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Először is azért érzed magad rosszul vele mert nincs mellette önbizalmad. Másodszor azért is érzed magyar rosszul mellette mert rossz társaság.
Mondjuk itt megjegyezném hogy sokszor nem is nagyképűek a lányok hanem csak van önbizalmuk. És lehet hogy nem is magamutogató hanem csak nagyon csinos. Bár lehet higy igazad van és egy hülye p.
Végül igen, lehet ellene tenni. Ha egy zsák krumpli ak érzed magad akkor foggyál. Sportolj, diétázz. Elárulod higy hány kiló, és milyen magas vagy?
Nem mindegy mert ha ennyire rosszul érzi magát a bőrében "én pedig mint egy zsák krumpli" akkor az ellen tehetne és akkor lenne önbizalma. Gondolom azért nincs mert elégedetlen magával. Nem tudhatjuk hogy az unokatestvér valóban egy magamutogató lány vagy csak simán dekoratív. Lehet hogy a kérdező az önbizalmat veszi úgy higy beképzelt valaki. Gyakran megesik az ilyen. De ez ellen valamilyen szinten lehet tenni.
Csak azért gondolom mert még mindig nem reagált erre a felvetésre tehát ez is egyeshetőség. Bocsánat hogy nem szapultam egyből az unokatestvért. De a kérdezőt se bántottam csak azt írtam lehet higy rosszul látja a helyzetet. Ha nem így van akkor nyugodtan reagálhat, mint írtam lehet hogy a másik lány egy idegesítő liba és csak ennyi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!