Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy unokatestvérem, akivel évek óta nem beszéltem és nem találkoztunk. Arra gondoltam, hogy szeretném megismerni és felvenni vele a kapcsolatot, mivel messze lakik, telefonon keresztül. Viszont nem tudom, mit írjak neki, mert elég furcsán hangzana, hogy rairok azzal hogy "Szia, unokatesók vagyunk..." Régen sokat voltunk együtt. Tudom, hogy hülye kérdés, de komolyan nem tudom, hogyan indítsam el a beszélgetést.
2021. dec. 19. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Idézz fel valami régi közös emléket vagy helyet, klassz eseményt, esetleg közös családtagot.

Vagy a közelgő ünnepek kapcsán.

2021. dec. 19. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
99%
Nem kell neki nagyobb feneket keríteni. Bemutatkozol, és közlöd, hogy nagyon rég beszéltetek, szeretnéd tudni, hogy hogy van.
2021. dec. 19. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha sokat voltatok együtt gyerekkorotokban, akkor emlékezni fog minden mozzanatra. Nyugodtan írj neki, tudni fogja hogy ki vagy.
2021. dec. 19. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Szia, eljönnél velem karácsonyi vásárba???
2021. dec. 19. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Szia mizu? Hogy vagy mostanában?
2021. dec. 19. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Szia Berci! Ödönke vagyok az unokatesod. Jo lenne haverkodni ugy mint régen. Szerinted?
2021. dec. 19. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túltolni, kezdének elég ha ráírsz, hogy mi újság.
2021. dec. 20. 06:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha régen sokat voltatok együtt, nyilván vannak közös fotók. Ráírsz, hogy régen hallottunk egymásról, emlékszel erre a fotóra? Neked is meg van? stb.
2021. dec. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!