Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tudnék csinálni?

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Most töltöttem be a 18at, így elmehetek szavazni. Családom ősfideszes, de az biztos, hogy nem akarok arra a pártra szavazni. Nagyapám egyenesen azt mondja kitagad, ha nem Orbánt ikszelem meg. Hazudni nem tudok, nem is akarok. Eddig azt mondtam még nem döntöttem el, de ezt már nem sokáig húzhatom. Te mit csinálnál, mondanál?

2021. nov. 17. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Akkor se tagadom ki a fiam ha elvetemült fideszes lesz csak ha gyilkosnak áll.

Ilyen hülyeséget. Ráderőszakolnak egy ideológiát.

Ha családi nyugalmat akarsz akkor mond hogy nem érdekel a politika de Putyinra izé bocsánat, a Vityára szavaztál aztán annyi.

Aztán ikszelsz amit jónak látsz...

2021. nov. 17. 17:23
 12/20 anonim válasza:
6%

Xdd

Milyen problémái vannak egyeseknek

Szavazz a fideszre, legalább a jövőd és a lelkiismereted is jó lesz

2021. nov. 17. 17:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy: "Igen, szavaztam, nagypapa, közben az lebegett a szemem előtt, amit te tanácsoltál." Ezzel nem mondtad, hogy arra szavaztál, akit ő akart, de ő úgy fogja értelmezni. Ha megkérdezni, hogy erre meg erre szavaztál e, mondhatod, hogy: "Elégedett lehetsz, nagypapa." Szóval tanulj be egy pár kétértelmű formulát, aztán annyi, ők is boldogok lesznek, te is. Nem érdemes vitatkozni, ha valaki megrögzött és érzelmi alapon politizál, akár az egyik oldalt képviseli, akár a másikat.
2021. nov. 17. 18:10
 14/20 anonim válasza:
16%
Keresem a Dormán Attilát
2021. nov. 17. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem szavazol aztán emg van oldva, nem kötelező a dolog.
2021. nov. 17. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező még nem mondta, hogy kért a papa bizonyítéknak fényképet. Én ezt felháborodva megtagadnám mondván, hogy ilyesmit nem kérhet senki.

Javaslom én is, hogy ha kérdez, akkor elsőre adj kitérő választ: "természetesen szeretem a hazámat, és e szerint szavazok". Ha ezzel nem éri be, és hallani akarja, hogy a fideszre szavazol, akkor hazudj nyugodt lelkiismerettel, ő kényszerített ebbe a méltatlan helyzetbe. A családi béke fontosabb. Legalább te legyél észnél.

2021. nov. 19. 06:54
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

"Hazudni nem tudok, nem is akarok"

Fiatalka vagy még. Néha muszáj, ha békét akarsz és nem 7/24 órában szidalmazást.

2021. nov. 19. 08:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 Sok állami szervnél kötelező jellegű a fényképküldés is a szavazásról hogy ne rúgják ki...
2021. nov. 19. 08:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon kell, akkor egyszerű a dolog:

1. fogod a szavazólapot, x a fideszre,

2. lefényképezed

3. a szavazatszámláló bizottságnak leadod, rontott szavazatként, még át is húzhatod, és ráírhatod, hogy rontott (nem dobod be az urnába!)

4. Kapsz helyette egy másik szavazólapot

5. azt jól töltöd ki, és bedobod az urnába.

Egyszer mindenki kérhet új szavazólapot, hogy rontott, de csak egyszer.

Rendszeresen szavazatszámláló bizottsági tag vagyok, ez biztos, hogy így van.

2021. nov. 19. 10:47
 20/20 anonim ***** válasza:
86%
Az még jobb, ha úgy adod le rontottként, hogy fényképezés után még egy x-et rajzolsz a fideszes mellé, vagy alatta lévő karikába, vagy a mihazánkoshoz... és úgy adod le rontottként. Aztán szavazol értelmesen az új lapra.
2021. nov. 19. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!