Mit tudnék csinálni?
Semmi köze hozzá.
Max hazudsz neki.
Apósom ilyen, kötelezni akar rá, hogy menjünk el szavazni, és nincs választás, csak a Fidesz :D
Na meg a francokat..
Egyébként mondd azt, hogy arra szavaztál és kész.
Ilyen témákban az a tapasztalat, hogy hazugsággal többre mész. Máskülönben nem lesz béke, a családon belüli szabadságharc az anyagi függés miatt kb. esélytelen, ráadásul, ha politikai színezete is van, akkor különösen gyötrelmes lehet. Hallgatni akarod, hogy mekkora hülye vagy, mint úgy általában a fiatalok, stb.? Mert úgyis ez lesz.
Na, vagy úgy szavazol, ahogy parancsolják, vagy hazudsz. Ellenkező esetben hallgathatod az előadást.
Ja, a legfontosabb: ne vitatkozz. Politikai témában lehetetlen meggyőzni a másikat, mert a politikai vélemény sokkal közelebb áll az érzelmekhez, mint a logikus gondookodáshoz. Tégy, amit jónak látsz a fenti lehetőségek közül, csak ne vitatkozz.
Én is csak bólogatok mamáméknak, bármit mondanak, akár egyetértek, akár nem, nem fogok leállni vitatkozni. Nem mondom, hogy egyet értek velük, de az ellentétjét sem, csak aha, jaja, aztán kész.
Kitérőnek azt is mondhatod, hogy azt se tudod, elmész-e egyáltalán szavazni. :D Vagy azt mondod amit hallani akarnak, nem kell ezt túlragozni.
Az a baj, hogy simán elkéri a beikszelt lap képét. Akkor viszont max érvénytelent szavazhatsz, nem tudom, hogy rontott lap helyet lehet-e másikat kérni.
Ha azt mondod, hogy magánügy, akkor már le is buktál. Sajna sok helyen megy ez a fajta terror, de végső esetben én simán összevesznék bárkivel, ha úgy lenne. A papád kitagadása meg ugye lófszt nem érdekel. Örüljön hogy néha elmégy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!