Mit tennél ha megtudnád, hogy az eddig aszexuálisként ismert sógornőd egy más bőrszínű férfival folytat viszonyt és erről senki sem tud a családban?
Figyelt kérdés
Ebben a helyzetben vagyok. Arról sem tud senki a családban, hogy egyáltalán van valakije.2021. nov. 12. 09:22
41/50 anonim válasza:
Savanyú a szőlő mi? Téged a férjed biztos nem kefél meg olyan jól, mint a sógornőt a “másik bőrszínű”. Egyébként miért foglalkoznál vele? Mondjuk a kérdés simán lehet kamu. Ez a 2 opció van.
42/50 anonim válasza:
Meg annyi, hogy ok most veletlenul "lebukott" (vagy csak nem olyan mi den leben kanal mint te, es a maganeletet szeretne maganak megtartani), de az is lehet, hogy az elmult tiz evben 20 pasival volt, akikrol ti nem tudtok. Nem is csodalom, hogy nem oszt meg veletek dolgokat!
43/50 anonim válasza:
A kérdező válaszai alapján ez csak egy kamu provokatív kérdés...
44/50 anonim válasza:
Miért kéne tennem bármit? Egészségére.
45/50 anonim válasza:
"A valódi aszexualitás pedig elég ritka, mindenkinek csak a megfelelő partner hiányzik és onnantól élvezni is fogja a dolgokat."
Linket légyszi. Angol is jöhet. De végülis bármi, google translate-el megoldom valahogy.
46/50 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá.
Én sem kötöm az ostoba családom orrára az életemet, mert azon csámcsognának folyamat.
47/50 anonim válasza:
le lett pontozva a negyvenötös, de engem is érdekelne honnan vette az a kommentelő hogy ritka az aszexualitás...
48/50 anonim válasza:
Semmit. Ha így jó neki, örülök. Arra azért figyelnék, hogyha ás kultúrából jött a férfi, akkor beszélnék a nővel, ha arra utaló jelet látok, hogy el akarja nyomni vagy ki akarja használni. Amúgy meg aszexuálisként simán lehet vkinek párkapcsolata.
50/50 anonim válasza:
Bocs, de ehhez semmi közöm.
De neked sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!