Ilyen esetben jogos a feltételezés és a megsértődés, tekintve, hogy nem egyszeri esetről beszélünk?
Szerintem nem jogos a megsértődés. Én egészen biztos vagyok benne, hogy anyuka nem uszította odahaza direkt a gyereket, hogy a vallás akkora szar, hogy a templomban szarni lehet, mint a vécében.
Most hogy így mélázom, mintha nagymamám elejtett volna hasonló poénokat gyerekkoromban, abból kiindulva, hogy az ember a vécén csendben és egyedül van, és áhítattal várja a csodát. :)))
Nem azt mondom, hogy a legízlésesebb humor, de te is túlérzékenykeded. Simán mondani kellett volna a gyereknek, hogy Annácska, ezt ne mondd így kérlek, a templom az egy szép és fontos dolog, és mesélsz neki róla egy kicsit.
Ti mit tettetek volna?
Szóltam volna anyukának hogy én se vagyok tiszteletlen az ő házukban. Legyenek már tekintettel arra, hogy vallásosak vagyunk és ez nekünk sértő. Nevelje meg a kölykét vagy menjenek haza most rögtön. Többet pedig ne jöjjenek.
Elég szégyen hogy ezt így ki kell mondani egy felnőtt embernek.
Ha lett volna türelmem kivárni a hét végét akkor csak közöltem volna hogy többet az én házamba nem jöhetnek. Az egy dolog, hogy így gondolnak a templomra, vallásra,de vendégségben visszafoghatnák magukat. Igazi tapló parasztok.
Anyukának külön gratula a gyereknevelésért, tőle örökölte a gyerek a jó modorát.
Másik lehetőség, ha sz4rnom kellett volna akkor mondtam volna hogy megyek nyomok egy (anyuka neve) -t. Heheheee hehe
Fogadok kiverte volna a balhét, és örömmel kiosztottam volna a tirpák paraszt anyukát :)
Amúgy én se vagyok vallásos, de ez parasztság amit műveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!