Kik voltak jók és inkább rosszak életedben?
Legrosszabb? Anyám. 3 éve meghalt, a sírjához idén se megyek ki.
Le lehet pontozni.
Legrosszabbak a saját szüleim.
Legjobb a férjem.
A többi ember elmegy.
Legjobb a nagymamám /apu felől/ volt, jelenleg a legjobb az öcsém. Legrosszabb az unokahúgom és unokanővérem.. ki nem állhatom őket és a nagybátyám /folyton fogdosta a család női tagjait/
Persze a szüleim is a legjobbak mivel mindent megtettek/tesznek értünk
24/N
Jó:
Anyám
Párom
Rosszak:
Apám (ivott, verekedett stb)
Nagymamák (sose szerettek, az egyik pl 5 éves koromba látott először pedig egy utcában laktunk)
Párom szülei (s3ggfejek)
Jó
Apai nagyszülők
Apai nagymamám testvérei
Apai nagyapám testvérei
Anyai nagyapám 2 testvére
Apai nagyapám nagynénje és családja
Anyám egyik anyai unokatestvére
Rossz
Anyám
Apám
Apai nagyapám egyik unokahúga, apám unokatestvére
Sajnos akikkel jó kapcsolatban voltam, már csak nagyszülők és anyám unokatestvére él. Se mama, se papa testvérei nem élnek már.
Anyai "nagyszüleim" nem is ismertem igazából. Többször találkoztam velük, de még köszönni se köszönt. Mikor halálos beteg lett, akkor eszébe jutottunk, de akkor már nem is érdekelt.
"Szüleim" tönkretették a gyerekkorom, nagy nehezen kilábaltam belőle. Most készülök egyetemre, levelezőn, munka mellett. Abba a közegben meglenni nem tudtam, nem hogy tanulni. Éjszakákon át tartó veszekedés, utcán verték egymást, a házat, az én saját dolgaim szétverték, megloptak. A kedves unokahúg meg kisemmizte a családot egy nagy örökségből. Senki sem tárgyal vele, a testvére sem.
A többi rokonnal nem vagyok sem jóba, sem rosszba. Ha találkozunk, köszönünk, sablon szöveg, és megyünk tovább.
Párom családjával mindenkivel jóba vagyunk, aki közeli. (Sógorom, sógornőm, unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik, nagyszülők.) Nagyszülők testvéreivel viszont nem tartják a kapcsolatot, csak köszönnek.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!