Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kik voltak jók és inkább...

Kik voltak jók és inkább rosszak életedben?

Figyelt kérdés
Akikkel inkább jó élményeid vannak( voltak), és akik csak rosszakat okoztak neked,fájdalmat vagy negativitást? Nekem jó apám és mamám (meghaltak),meg unokatesóm és barátnője ..leginkább rosszat okoztak ,anyám,anyósom,két sógornőm,két nénikém is.
2021. okt. 31. 15:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Korodat is írhatod,én 32 vagyok,nő
2021. okt. 31. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a nagyszüleimmel és a rokonokkal jó élményeim voltak, a szüleim okoztak fájdalmat (a tesóm nem sokkal a születése után meghalt, nem akartak több gyereket, de egy alkalommal nem védekeztek, abból születtem). 38 nő
2021. okt. 31. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Jók a kutyás barátaim. Sajnos meg kell hogy mondjam, sokkal többet kaptam tőlük mint a családomtól. Rosszak apám, és nővérem valamint nagyanyám és nagynéném. Undorító emberek.
2021. okt. 31. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Legrosszabb? Anyám. 3 éve meghalt, a sírjához idén se megyek ki.

Le lehet pontozni.

2021. okt. 31. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabbak a saját szüleim.

Legjobb a férjem.

A többi ember elmegy.

2021. okt. 31. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb a nagymamám /apu felől/ volt, jelenleg a legjobb az öcsém. Legrosszabb az unokahúgom és unokanővérem.. ki nem állhatom őket és a nagybátyám /folyton fogdosta a család női tagjait/

Persze a szüleim is a legjobbak mivel mindent megtettek/tesznek értünk

24/N

2021. okt. 31. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó:

Anyám

Párom

Rosszak:

Apám (ivott, verekedett stb)

Nagymamák (sose szerettek, az egyik pl 5 éves koromba látott először pedig egy utcában laktunk)

Párom szülei (s3ggfejek)

2021. okt. 31. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
A csalàdomban minden rendben, a fèrjem csalàdja is jó. Persze kisebb zördülèsek mindkèt rèszen vannak, de attól mèg nem sorolnèl senkit a rossz oldalra. Az àlszent baràtok a rosszak nàlam. Valahogy mindig mellè fogtam. Én mindenkinek segítek, ha bajba van, beteg, bàrmibe amibe csak tudok. Aztán bunkó beszólàsokat kaptam, vagy mikor én voltam beteg, kórházba kerültem, egyik sem volt sehol, csak egy èrdeklődès, egy üzenet lett volna... Nem voltak sokan akit baràtnak tartottam, ez a szám jelenleg 0. 34 èves nő vagyok
2021. okt. 31. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Rokonség 90%-a oylan hogy inkább kerülöm öket, rosszakhoz mehetnek simán.
2021. okt. 31. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Apai nagyszülők

Apai nagymamám testvérei

Apai nagyapám testvérei

Anyai nagyapám 2 testvére

Apai nagyapám nagynénje és családja

Anyám egyik anyai unokatestvére

Rossz

Anyám

Apám

Apai nagyapám egyik unokahúga, apám unokatestvére

Sajnos akikkel jó kapcsolatban voltam, már csak nagyszülők és anyám unokatestvére él. Se mama, se papa testvérei nem élnek már.

Anyai "nagyszüleim" nem is ismertem igazából. Többször találkoztam velük, de még köszönni se köszönt. Mikor halálos beteg lett, akkor eszébe jutottunk, de akkor már nem is érdekelt.

"Szüleim" tönkretették a gyerekkorom, nagy nehezen kilábaltam belőle. Most készülök egyetemre, levelezőn, munka mellett. Abba a közegben meglenni nem tudtam, nem hogy tanulni. Éjszakákon át tartó veszekedés, utcán verték egymást, a házat, az én saját dolgaim szétverték, megloptak. A kedves unokahúg meg kisemmizte a családot egy nagy örökségből. Senki sem tárgyal vele, a testvére sem.

A többi rokonnal nem vagyok sem jóba, sem rosszba. Ha találkozunk, köszönünk, sablon szöveg, és megyünk tovább.

Párom családjával mindenkivel jóba vagyunk, aki közeli. (Sógorom, sógornőm, unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik, nagyszülők.) Nagyszülők testvéreivel viszont nem tartják a kapcsolatot, csak köszönnek.

25/f

2021. nov. 1. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!