Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nekem ugranom kéne ha a...

Nekem ugranom kéne ha a nénikém szól?

Figyelt kérdés

Ma jött hozzánk a nénikém és a férje és én a szobámba voltam és kimentem a konyába hozzájuk és egyből köszönés nélkül

,, kint hagytam a telefonomat az autóban légyszíves hozd már be". Erre visszamentem a szobámban jól tettem?

2021. okt. 27. 19:03
1 2 3
 21/21 kovpet ***** válasza:
100%

Nem mindenki tud (vagy akar) emelgetni 10 kilókat. Ezt te 18 évesen nyilván nem érted, de nekem is volt olyan időszakom, amikor egy sérülés miatt nem mertem nehezet emelni. Pedig nem vagyok öreg és évtizedek óta gyúrok, senki se gondolta volna, ha rám néz. Tehát akármi lehet az ok.

Te meg fiatal és erős felnőtt ember vagy, akkor én is megkértelek volna, hogy hozd be azt a cuccot helyettem.

2021. okt. 28. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!