Nekem ugranom kéne ha a nénikém szól?
Figyelt kérdés
Ma jött hozzánk a nénikém és a férje és én a szobámba voltam és kimentem a konyába hozzájuk és egyből köszönés nélkül
,, kint hagytam a telefonomat az autóban légyszíves hozd már be". Erre visszamentem a szobámban jól tettem?
2021. okt. 27. 19:03
11/21 anonim válasza:
#8; A lisztet ti kértétek, hogy vigyék. Lehet, más is volt náluk. Vagy csak valami miatt nem emelhetnek annyit.
12/21 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom mint neked 🤦🏾
13/21 anonim válasza:
Micsoda problémák, aztán miben zavartak meg, a recskázásban? Belehaltál? Édes istenem....
14/21 anonim válasza:
18 éves létedre itt pityogsz? Hú apám...
15/21 A kérdező kommentje:
Más nem volt náluk úgyhogy a liszt elfér volna a kezükben
2021. okt. 27. 19:51
16/21 anonim válasza:
És ennyire nem akarsz segiteni? Ennyit a figyelmes fiatal emberekről:(
17/21 anonim válasza:
Szerintem be kellet volna hoznod. Hiszen a leírtak alapján ez egyszeri alkalom volt, ráadásul csúnyábban is kérhette volna.
18/21 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gond komolyan :)
19/21 anonim válasza:
Kérdező te nem zabáltál a lisztből amit hoztak? Anyádék büszkék lehetnek milyen lusta semmirekellőt neveltek.
Ezek után nagynénédék helyében nem hallanám meg bármit is kérsz tőlem.
20/21 anonim válasza:
Nénikédnek miért kellett ugrani mikor anyád szólt? Az a minimum ha én kérek valamit akkor én hozom be. 10 kiló liszt nehéz, és ők tettek nektek szívességet. Végül is mehettél el volna te is a boltba érte...
Még egy pasi aki recskázáson kívül nem jó semmire. De persze ez a szüleid hibája hogy semmirekellőnek neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!