Meg lehet oldani 2 dolgozó embernek illetve egy 10 éves kislánynak 250 km-es utazást az őszi szünetben?
Figyelt kérdés
Tehát levázolnám a helyzetet;
Keresztanyukám és a férje, illetve a lánya lent voltak nálunk júliusban. Iszonyú jó a kapcsolatom a lánnyal, és nagyon hiányoznak, sajnos ők pestiek, így nagyon ritkán találkozunk. Keresztanyum aztmondta hogy mivel nincs szabadsága/szabadnapja már idén, így valszeg nem fognak lejönni. De ezt nem értem. Ő egy olyan helyen dolgozik ami pl hétvégén nincs is nyitva. Meg senki nem dolgozhat egész héten 7 napot ugye? Tehát az lenne a kérdésem hogy ugye ez megoldható lenne? Mindjárt őszi szünet és szeretném ha lejönnének, mert a férjének van céges autója amivel le tudnak jönni. Nem értem miért keres kifogást keresztanyukám. Mi a véleményetek?
2021. okt. 16. 00:00
41/42 anonim válasza:
Szerintem nem kell azon aggódni, hogy meghívatni magadat kicsit tolakodó lenne. Az egész családot cakkumpakk lerendelni Pestről sokkal tolakodóbb, mint azt előttem kifejtették. Úgyhogy szerintem nyugodtan kérdezz rá.
42/42 anonim válasza:
A megoldani alatt olyasmire gondolsz, hogy felhívod a főnökét, hogy adjon neki mégis még szabit, hogy tudjon hozzád menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!