Nevelő anyámmal régen jó volt a kapcsolatom , ( 8 éve van a családban) de körülbelül egy másfél éve folyamatosan kibeszél a hátam mögött . Jó ideig nem szóltam semmit de aztán betelt a pohár és számon kértem . Pont akkor volt egy hetes a kisbabák .Persze egy egyenes választ sem adott.
Pár napra rá bocsánatot kért, de képtelen vagyok elengedni mert tudom hogy folytatja tovább az egészet. Csodálkozik hogy nem keresem azóta , de továbbra is úgy tesz mint aki szeret és pesztrálni akarja a gyerekem . Egy igazi álszent . Mit tennétek a helyembe ?
Ha már 1,5 éve idegesít, akkor miért csak most osztottad ki?
2021. okt. 14. 13:03
2/8 A kérdező kommentje:
Mert eddig apám miatt szemet hunytam felette . De amikor már azt magyarázta nekem hogy ő a testvérével megbeszélte mi lenne a legjobb az én gyerekemnek és mikor vissza hallottam azt hogy szerinte én rossz anya leszek akkor borult a bili . Hozzá teszem ő is mondta folyamatosan hogy legyen már baba , utána meg azt mondja másnak hogy félti a babát mert még én is gyerek vagyok . Hozzá teszem 25 éves vagyok és 18 éves korom óta nem lakók otthon . Saját lábamon állok és semmit nem kértem tőle soha .
2021. okt. 14. 13:13
3/8 anonim válasza:
Meghallgatnám a másik felet.
2021. okt. 14. 13:54
4/8 anonim válasza:
A nevelő anyádnak volt saját gyermeke? Mert ha nem akkor talán rajtad keresztül próbálja kiélni vagy irigykedik.
2021. okt. 14. 14:00
5/8 A kérdező kommentje:
Van neki de ő még nem akar gyereket , meg sosem volt túl jó a kapcsolatuk .
Nem bírta hogy irányítani akarja és mindenbe beleszól inkább el is költözött . Tudom mert egy időben nevelő anyum sokat panaszkodott hogy nem is keresi a lánya .Velem sokkal jobba volt mint a saját lányával, de egyszer mint akinek elmentek otthonról olyan fordulatot vett . Valami mintha nem stimmel vele . Mondok egy példát. : Mesélte neki tesóm a balesetet ami náluk volt hogy elütöttek egy fiatal csajt és meghalt erre nekiállt nevetni .
2021. okt. 14. 14:29
6/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy valaki mentálisan megzavarodik hirtelen ? A covid miatt egy időre elvesztette a munkáját és ez körülbelül akkor kezdődött . Azóta mindig másokkal van elfoglalva .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!