Hogyan kezeled a rokoni kapcsolatokat, amikor mindenkinek körülötted már gyerekei vannak és minden családi party erről szól?
Vagy párkapcsolatban vannak, vagy gyerekük van és gyakorlatilag senkivel nem tudsz úgy viszonyulni mint eddig mivel állandóan arról szól a jelenlétük, hogy főként a párjukkal/gyerekkel foglalkozzanak és mellesleg együtt vagyunk
Lehetséges lenne egészségesen kezelni ezt, mert úgy érzem, hogy így 28 évesen, mivel, hogy barátnőm sincs és főleg gyerekem se emiatt eléggé kirekeztett érzést okoz mindahányszor összejövünk egymással jól érezni magunkat
Mivel elég egyértelmű ez, hogy a gyerek van a fő hangsúlyban minden ilyen bulin
Barátaim nem sok van, aki van az családdal él már.
Érdemes teljesen megszakítani a kapcsolatot és elvonulni a családtól vagy mit érdemes tenni, hogy ne ártson többet mint amennyi örömet okoznak ezek a találkozások?
Vagy teljesen rátérni erre az ambíciózus vonalra amikor nem foglalkozol sokat másokkal inkább a saját jövőd építését helyezed fő hangsúlyra?
(Bár a szociális igények kielégítetlensége akkor is ott lesz, akármennyire is céltudatos az ember)
Célok megvannak, szerintem azzal nincs gond, a gond az, hogy a munkán kívüli életem mindig döcögősen ment
Abszolút normális, hogy a család családként viselkedik, bárhol, bárkiknek a társaságában. A szülőnek a gyerekén a szeme.
Nem vagy kirekesztett. Nem az határozza meg a normális esetben a családhoz való viszonyt, hogy nekik van saját, neked nincs, mert ezt választottad.
Ha pusztán azért akarod a családdal megszakítani a kapcsolatot, nem egészséges.
Te is voltál gyerek, rád is odafigyeltek a szüleid, mindenütt családként jelentetek meg.
Abszolut szimpatikus pasi lehetsz!
Nekem volegenyem van es az eljegyzesunk elottig Nonstop azt hallgattam anyoseknal hogy: jajjjj a lanyunk volegenye jajjj a katit eljegyezte a feri jajjjj kepzeld fiam az unokabatyad most jegyezte el a nojet jajjjjj fiam ugy varom a novered lagzijat jajj jajj
Komolyan a vegen.. nem mentem el mar ezekre a sz@r osszejovetelekre. Akk azt hallgattam utana mikor mentem sook het..honap utan..jajjjj Dorina nem jottel..azt hittem szakitottal a fiammal.. jajjj
Aztan megkerte a kezem. Na!! Azota azt hallgatom ki mikor hol szül.. mindig a kovetkezo fazis.. ha lesz csecsemo ott en baromi sokaig nem jelenek meg mert oke h imadom oket es mi is akarunk! De b+++ az..h az egesz rohadt vacsora arrol szoljon h gugyog mas gyereke azt nem nezem.. nem erdekel.
Az a makom h aki most nincs csecsemo sehol.
Tudom milyen ha van..es ovis gyerekek SEMMI MASROL SE LEHET BESZELNI.. CSAK A Q GYEREK.. es a vegen...herottal jossz haza h megorulsz mert csaaaaaak a gyerekrol kepes beszelni akinek van. OKE valszeg mi is igy leszunk... De ez baromi unalmas.
Elhiszem h nincs kedved menni.
De akk mi a francnak mesz oda???
Csajozz be. Vedd el. Eljetek jol. Csinaljatok sokat! Aztan ha akartok babazzatok es azzal valszeg megszunik ez az erzesed mert ugyanugy CSAK a gyerekedrol tudsz majd beszelni.
Mindenki ilyenne valik. 🤦🤦
Kiveve en mert nekem lesz a gyerek ES a sajat eletem,hobbim,munkam es nem csak a nyünyörgést fogom hallgatni.
1 ilyen rokon van, de ő "sajnos" megsértődött ránk, így évek óta nem találkoztunk.
Nem bírom a gyerekeket, a neveletleneket pedig gyűlölöm, és az övé egy kis szörny, szóval nem veszítek sokat.
(A balhé abból kerekedett pont, hogy az anyósom nem hajlandó vigyázni a kölökre mert neveletlen).
Nem megyek el ilyen összejövetelekre.
Én pedig szigorúan gyerekmentes bulikat rendezek, illetve a legalsó korhatárt 16 évben szabom meg, és ezt jelzem is a meghíváskor.
És olyan jó bulik szoktak lenni, mindenki élvezi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!