Kriss5 kérdése:
Dj szakmával kapcsolatos kérdés ?
Figyelt kérdés
Hogyha meg van a dj suli meg papír amik kellenek hogy zenélhess klubbokban akkor hogyan lehet bejutni kisseb klubbokba vagy ti hogyan csináltátok ?2021. aug. 29. 20:12
1/8 anonim válasza:
Mi az a DJ suli? Semmilyen végzettség nem kell ahhoz, hogy DJ legyél egy klubban, csak tehetség, és egy ismerettségi kör. Hogy lehet bejutni? Mondok egy példát. Elmész a kedvenc klubbodba, megismered az ottani embereket, támogatod az eseményt úgy, hogy elhívod az ismerőseidet. Idővel látásból ismerni fognak, és azt is látni fogják, hogy van képességed, hogy embereket toborozz. Jólérzitek magatokat, majd megismered a fellépőket, megköszönöd nekik az éjszakát. Ha nyitott ember vagy, megismersz majd mindenkit, a klubvezetőt is, és arról beszéltek, amiről akartok. Összekell barátkozni mindenkivel, az a lényeg, de nyílván az ilyen embereknek általában leesik az, ha valaki csak akar, és nem ad semmit cserébe. Jól kell kommunikálni, és megfelelő kapcsolatokat kell tudni kialakítani, és már mehetsz is fellépni. Erről szól az egész, senkit nem fog érdekelni, hogy te DJ-ként végeztél-e zeneiskolát, vagy sem, mivel a DJ-zés nem arról szól, szimplán annyi az egész, hogy a közönséget elvarázsoljad a stílusoddal.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaszod . A sulit csak azért irtam mert mindenhol azt írjak hogy kell papír róla hogy te ezt is elvégezted nyilvan tudást ott nem nagyon fogsz szerezni meg elsajátitani .
2021. szept. 1. 11:21
3/8 anonim válasza:
A dátumot is nézd, tök régen eltörölték a kötelező vizsgát. A műveltséget a tanfolyam nem adja meg (elkezdi és kialakíthatja az igényt, de mennyiség), a gyakorlás ugyanúgy kelleni fog, a tudás és a technikák, az ízlésformáló dolgok és a tippek-trükkök meg ott vannak kvázi ingyen youtubeon annyi órában, amennyit csak szánsz rá, miután megtaláltad a számodra testhezálló csatornák. Nem magyarul persze, de megette a fene, ha funkcionális alfabétaként, nulla angol hang+felirat szövegértéssel kívánsz nagyot álmodni... Lehet, csak akkor része a tervnek a nyelvtanulás. Nekem elég volt a magam gyagyáját ugyanígy, feliratos videókkal táplálni kb naponta kb két évig, és ma már csak akkor kapcsolom be a feliratot, ha nagyon fáradt vagyok, és nem tudok bízni a tempómban.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi az a mindenhol, de én olyanról még nem hallottam egy klubban, hogy végzettséghez kötik a fellépést. Ez szerintem akkor fordul elő, ha a klub kapcsolatban áll az iskolával, így szegények megtudnak élni. Na most ha összehaverkodsz egy fellépő DJ-vel, és odaversz egy oltári szettet, a haverjaid, haverjai megőrülnek a zenédre, akkor hidd el, hogy nem fog kérni senki semmi "bizonyítványt".
5/8 anonim válasza:
És szerintem ez az egész nem annyira működik formálisan, itt barátokat kell szerezni, a barátok meg nem fognak végzettséget kérni, csak egy hatalmas b*szatást.
6/8 anonim válasza:
És még annyit azért elárulhatnál, hogy angolul értesz-e. Küldök egy youtube csatornát. Neki nincs hatalmas nézettsége, de annál több tapasztalattal rendelkezik. Saját klubbot vezetett sokáig, arról is beszél, hogy szerinte hogyan lehet fellépéseket szerezni, és hogy ő kiket vett fel, kiknek nem adott több lehetőséget, stb. Sokmindenről szó esik nála, a csatorna neve: Club Ready DJ School. SCHOOL, tényleg, ez is iskola, TÉNYLEG LÉTEZIK DJ ISKOLA.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy leírtad tényleg összezavarodtam ezzel kapcsolatban de most te helyre raktad . A youtubon szerencsére megvannak a megfelelő csatornák es mar 5 éve űzöm otthon ezt a "sportágat".
2021. szept. 1. 19:37
8/8 A kérdező kommentje:
Óh azt meg meg köszönöm ha leírod az angol tudásom annyira nem jó bar ezt fura módon meg értem
2021. szept. 1. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!