Körmösök! Milyen kellemetlen/ gáz sztorikat tudtok mesélni amik a körmös szakmával kapcsolatosak ?
Keddi vendégnek a vasárnapi fasírt a körme alatt 🤮
A körömkefét nagyon kevesen ismerik, sokan egyáltalán nem is használják.
Van egy vendégem, aki rendszeresen olyan körmökkel jött, mintha előtte ásta volna fel a kertet kézzel, utána meg bepanírozott pár szelet húst. 😳🤮 szó szerint azzal kezdtem, hogy kapartam ki a retket a körme alól, hogy egyáltalán hozzá tudjak fogni a körmeihez. És nem szégyelli. Az ilyen szerintem azt hiszi ez is a mi dolgunk vagy nem tudom.
Finoman elkezdtem neki mondogatni, hogy használjon körömkefét, vagy legalább mosson kezet mielőtt jön. Szerencsére vette a lapot. Most is koszos, de korántsem annyira, mint előtte. Fejlődik😅
És tényleg kevesen ismerik a körömkefét. Volt aki konkrétan mondta, hogy nem tudja hogy kellene kiszedni a koszt a körme alól. Mondtam neki, hogy kefével, azt mondja hát neki olyan nincs🤦🏼♀️
Na ezért nem merek körmöshöz menni.
Nem tudom mit szólnátok az olajfesték maradványokhoz a körmöm alatt. Biztos ellenék könyvelve egy igénytelen szarnak.
Pedig csak szimplán csak egy képzőműveszetis diák vagyok. És oké hogy ott a körömkefe ismerem es hasznalom is de az olajat még ultradermel sem szedi ki.
Ezzel csak azt akartam jelezni hogy könnyű mások felett pálcát törni de nem annyira fair dolog.
7-es! Vannak festéküzemben dolgozó vendégeim is! Nem tartom őket igénytelennek, néha munka után jönnek és tiszta zománcfesték a kezük! De az teljesen más!!! Az nem kosz!! Érződik, hogy mosott kezet, tiszta a keze, csak épp a munkájából adódóan festékes!
Látszik azon a körmön, hogy a festék fogta be/ment alá, vagy a panír maradék van alatta!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!