A rokonaim miért nem a páromnak mondják, hogy mi a gondjuk, mikor direkt erre kérte őket?
Van egy párom, nagyon szeretjük egymást, a rokonaim viszont fújnak rá az apja miatt, aki sokáig elég hírhedt alak volt a környéken, mára megjavult. Normális, nem szegény emberek, a párom is tanul, teljesen normális, csinos. Ennek ellenére a rokonok folyton beszólogatnak az apja miatt, azt szeretnék, ha elhagynám. A szüleim nem, inkább a tágabb rokonság.
Én már mondtam neki, hogy én ezzel nem foglalkozom. Ha valakinek valami problémája van, párom meg is üzente, hogy hívják fel őt telefonon, vagy találkozzanak vele és ő letisztázza a gondot. Én már ezt mondtam a rokonoknak persze. De csak húzzák a szájukat, nekem mondják továbbra is a bajukat. Miért csinálják ezt? Főleg, hogy még a párom apja is megüzente már, hogy hozzá is lehet fordulni, ha valakinek baja van!
Már többször megtettem, de kaffognak jobbra-balra
Múltkor már sírtam a pároméknál, akkor mondta az "apósom" is, hogy bármikor bárki felhívhatja
Akkor egyszeruen ne talalkozz ezekkel az emberekkel.
Hagy ugassanak, majd megunjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!