Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A rokonaim miért nem a páromna...

A rokonaim miért nem a páromnak mondják, hogy mi a gondjuk, mikor direkt erre kérte őket?

Figyelt kérdés

Van egy párom, nagyon szeretjük egymást, a rokonaim viszont fújnak rá az apja miatt, aki sokáig elég hírhedt alak volt a környéken, mára megjavult. Normális, nem szegény emberek, a párom is tanul, teljesen normális, csinos. Ennek ellenére a rokonok folyton beszólogatnak az apja miatt, azt szeretnék, ha elhagynám. A szüleim nem, inkább a tágabb rokonság.

Én már mondtam neki, hogy én ezzel nem foglalkozom. Ha valakinek valami problémája van, párom meg is üzente, hogy hívják fel őt telefonon, vagy találkozzanak vele és ő letisztázza a gondot. Én már ezt mondtam a rokonoknak persze. De csak húzzák a szájukat, nekem mondják továbbra is a bajukat. Miért csinálják ezt? Főleg, hogy még a párom apja is megüzente már, hogy hozzá is lehet fordulni, ha valakinek baja van!

2021. szept. 19. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
mert látatlanban mindenkinek nagy a pofája. mikor meg ki kéne állni és mondani, a legtöbben gyáván kihátrálnak
2021. szept. 19. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Mert mondjuk ha egy rokonom egy hírhedt maffiózó fiával járna, én is a rokonnal beszélgetnék el, nem egy börtönviselt gengszterhez mennék oda azzal, hogy "Géza, nem tetszik a pofád".
2021. szept. 19. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Téged se értelek. Nem tudod kinyitni a szád, és határozottan rájuk förmedni, hogy nem érdekel mit ugatnak, be lehet fogni ..
2021. szept. 19. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:

Már többször megtettem, de kaffognak jobbra-balra

Múltkor már sírtam a pároméknál, akkor mondta az "apósom" is, hogy bármikor bárki felhívhatja

2021. szept. 19. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Akkor irányítsd őket hozzá. Minden további beszélgetés helyett.
2021. szept. 19. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Akkor egyszeruen ne talalkozz ezekkel az emberekkel.

Hagy ugassanak, majd megunjak.

2021. szept. 19. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Amigy is annyira unintelligens valakit egy csaladtag alapjan megitelni. Szora sem erdemes emberek.
2021. szept. 19. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
Ne te mond. Menjetek el pároddal az adott rokonhoz és akkor lehet tőle ott helyben kérdezni, mondani a problémákat.
2021. szept. 19. 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Ne uszítsd a 2 családot egymás ellen. Mondd meg a rokonoknak, hogy szálljanak le a témáról, ha piszkálnak, akkor ne találkozz velük, vagy a szüleidnek szólj, hogy állítsák le őket.
2021. szept. 19. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Rokonokat elküldöd a p..ba, nem beszélsz velük.
2021. szept. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!