Mit tegyek? Szivesen mennek videki rokonokhoz videkre! Viszont azt akarjak h oltassam be magam es ugy menjek en meg nem akarom beoltatni magam. Fullentsem nekik azt, h beoltattam magam? Hogy nem bukok le?
Nem kell kárhoztatni őket, ha félnek, hát félnek. Az oltástól nem lesznek halhatatlanok, max. kisebb eséllyel lesznek súlyos betegek. Az ő döntésük, ahogy a tied az, hogy nem kérsz az oltásból. Kár ezért leszólni egymást.
Természetesen mondj igazat, tartsd tiszteletben a döntésüket és találkozz másokkal!
Egyetértek.Igazad van.
Igazat mondok továbbra is!
És ugye más nem venne elő engem, ha elkapná, miután találkoztunk? Ezen idegeskedem még egy kicsit még
Nekem mondhatná bármelyik rokon, hogy oltassam be magam. Tényleg nem tudom mi lenne az a pont, amikor igent mondanék.. Talán, a gyerekeim, ha életveszélybe kerülnének, és csak úgy gyógyítanák őket meg.
Egy rokontól simán elfordulnék, ha ilyet kérne tőlem.
Lehet lepontozni. Nekem is meg van a véleményem az oltottakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!