Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Szivesen mennek...

Mit tegyek? Szivesen mennek videki rokonokhoz videkre! Viszont azt akarjak h oltassam be magam es ugy menjek en meg nem akarom beoltatni magam. Fullentsem nekik azt, h beoltattam magam? Hogy nem bukok le?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 14:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
8%
Bocsi, nem ide, másik kérdéshez 😅
2021. szept. 18. 14:36
 22/68 A kérdező kommentje:
Most olvasom korabban irtam kesobb lattam meg bocs
2021. szept. 18. 14:36
 23/68 A kérdező kommentje:
Ha bekamuzom h megkaptam az elso utan is mehetek, a kartyat a masodik utan kapnam.
2021. szept. 18. 14:38
 24/68 anonim ***** válasza:
90%
Ne légy sunyi!!!!!!!!!!!!!
2021. szept. 18. 14:39
 25/68 A kérdező kommentje:
Adott esetben lemondhatom, de a vegtelensegig nem mondhatom le mert feltuno lenne
 26/68 anonim ***** válasza:
95%
És ha nem kamuznál, hanem előtte és akár utána is csináltatnál egy tesztet a megnyugtatásukra?
 27/68 anonim ***** válasza:
89%

Én biztos nem viccelnék, ha bármelyikőtök beteg lesz, akkor egyből az lesz, hogy oltva voltál vagy sem, és akkor már késő lesz tisztázni a dolgokat.

Mi egyik nap együtt voltunk a szüleimmel, másnap annyira rosszul voltak, hogy azonnal mentek tesztre, pozitív lett, most mondjak. Bármikor benne lehet a pakliban. Azért kamuzni, hogy találkozhassatok, szerintem nem fair velük szemben. Akkor vagy oltasd be magad, vagy tűrd a magányt, vagy találkozzatok friss levegőn, maszkban, stb.

2021. szept. 18. 14:44
 28/68 anonim ***** válasza:
53%
Egyszerű. Eldöntöd, hogy neked a szüleid fontosabbak vagy az oltástagadás.
2021. szept. 18. 14:48
 29/68 A kérdező kommentje:

Igazad van, ez igy tenyleg veszelyes, rajuk nezve is, ram is. Ugymond elovehetnek es bajom is lehet (buntetojogilag is, egeszsegileg is. ) meg nekik is egeszsegileg....

Köszönöm h felnyitottad a szememet! Nagyon koszonom!!! Jo ember vagy!

Akkor majd rairok bp-i volt sulis, meg nem sulis ismerosokre! Biztos akad olyan aki talalkozik velem ugyis h nem vagyok beoltva

2021. szept. 18. 14:50
 30/68 anonim ***** válasza:
56%

Ha be vannak oltva, akkor ők mitől félnek?

Egyébként csináltass egy gyorstesztet, 15 perc alatt megvan az eredménye, vagy akár PCR-t az 24 óra, addig karantén, hogy ne érintkezz senkivel, aztán mehetsz.

Nem oltott-oltatlan vitát akarok generálni, de tényleg nem értem, hogy miért kéne beoltatni magadat, ha odamész, elvileg ők védve vannak, te meg gondolom azért nem oltattad be magad, mert önálló felnőtt emberként úgy döntöttél, hogy nem tartasz a vírustól.

2021. szept. 18. 14:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!