Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek akik alig hiszik el létezik covid? De még is beoltatta magát?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha feltételezzük, hogy valami logikával rendelkezik az ilyen ember, akkor csak az lehet a magyarázata, hogy kellett neki a védettségi igazolás.
2021. szept. 14. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
a többség azért oltatta be magát, mert be lett neki adva, hogy igazolvány nélkül nem mehet nyaralni. Szerinted miért cikkeztek arról, hogy jó páran nem jelentek meg a 2. oltásra, 3.at meg már nem is akarják felvenni.
2021. szept. 14. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Én személy szerint szarok a covidra, nem is hiszem most sem hogy akkora a baj, ahogy azt beállították, viszont haza akarok utazni mert 2,5 éve nem láttam a családomat...

Így kénytelen voltam beadatni az elsőt már. Megkaptam, rá 3 napra folyt az orrom és köhögtem.

Ennek 2 hete, azóta is majd megfulladok, rohamokba jön rám...

2021. szept. 14. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Aki azt hiszi, hogy 2 szurival szabad lehet ő a legmegvezethetőbb.

Ha senki nem ment volna el aki nem hisz benne már rég vége lett volna a cirkusznak.

#3 gratulálok remélem megérte, jó szórakozást a 2.hoz

2021. szept. 14. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Van egy szörnyű vírustagadó ismerősöm, nem gondoltam volna róla, de odáig jutott a covid kapcsán, hogy az aids és hpv is kitalált és nem létezik. Többdiplomás emberről van szó.
2021. szept. 15. 04:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen is, illetve ott az 5G és társai konteósok.

De nem mindenki oltás ellenes vagy vírus tagadó aki nem oltatja be magát.

A jelenlegi covid vakcina bárhogy is nézzük önkéntes és kísérleti engedélyel rendelkezik csupán. Sokan nem értenek egyet azzal, hogy arra kényszerítsék őket, hogy papíron egy olyan dologba egyezzenek bele, amiből szabad akaratukból nem tennék. Ez nem fér bele sem az orvosi etikába, sem pedig egy normális jogállamba.

Ez már nem a tudományról szól, hanem a politikáról, ezt már csak a legelvakultabb fanatikusok nem veszik észre.

2021. szept. 15. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, a vakcina rossz és nem is kell oltatni akinek van kis esze, viszont aki azt hiszi hogy politika, meg az 5G nem veszélyes az is konteós. 5G létezik és egészségkárosító lenne, csak úgy, mint ahogy a chemtrail is létezik, csak nem minden repülő chemtrail. Évek óta permetezik a szúnyogokat, úgyhogy már az chemtrail. Lényegében át kell látni ezeken és észrevenni a középutat, hogy léteznek ilyen dolgok, de nem minden az.
2021. szept. 15. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
A vakcinákat pedig még azért nyomatják világszerte, mert egész egyszerűen buta az egész világ. Enyhült tőle a járvány, de ezt el lehetett volna érni máshogy is, meg nem szűnt meg, és csak idő kérdése mikor gyengül addig az ember immunrendszere, hogy a vakcina és a járvány kettőse véglegesen legyőzi. Már most rengeteg eset van arra, hogy aki oltva újra elkapja és nem csak a covidot, bármi mást, az sokkal rosszabbul éli meg, mint természetes immunitással.
2021. szept. 15. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:

" Ez nem fér bele sem az orvosi etikába, sem pedig egy normális jogállamba."

Hol van már ez , az orvos plusz pénzt kap azért hogy agitáljon és oltson.

Ő az államtól kapja a fizetést és ezért mindent megkell neki csinálni.

Nyalni kell rendesen !!!

2021. szept. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!