Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerinted milyen az unoka tesom?

Szerinted milyen az unoka tesom?

Figyelt kérdés
- [ ] Unoka tesóm 2016-ban ment középiskolában. 9.-ben bele szeretett egy fiúba, szexeltek ebböl következtetően teherbe esett, mindössze 16 évesen szülte meg kisfiát, nem vetette el mivel mondta"Istentelen" dolog a gyerekelvétel. Ma már a kisgyerek 2 éves. Az anyja(unokatesómnak) 9.osztálya van. Felcsinálta az akibe bele szeretett otthagyta őt a fiu... unokatesom szülei nevelik a kis babát, persze azóta van új barátja neki , már azt tervezi kell egy kistesó a 2 éves gyerekének. Konyörgöm minek? Így is 4 kiskorú gyereke van még a szüleinek rá adásul a kis unoka is rájuk szakadt. Ez a lány nem dolgozik egésznap facebokon van, és minden órában fotot rak fel a gyerekröl ez normális? Énse fotozom egesznap a gyerekemet. A másik meg hogy most 1 hónapja ki békult a gyereke apjával... és havonta 1 hétvégére elviszi az apja a gyereket és ő is vele megy náluk tölt 2 napot ott is alszik, normális hogy van új baratja es ott alszik a gyereke apjaval? Szerintem nem. Növerem is elvalt oda adja a volt baratjanak a gyereket de ö nem megy vele! Ez meg aztmondja nem engedi a gyereket mert kicsi egyedul engedi, mikozben van baratja 1 eve ott alszik a volt baratjaval havi 2x egy hetvegen a gyerek miatt az lenne a normalis ha a gyereket oda adna neki estig es jesz de en biztos nem aludnek a volt parommal ha lenne uj akivel egyutt vagyok milyen dolog lenne! Es ra adasul dugnak is mikor egyutt alszanak mikozbe uj pasija van
2021. szept. 16. 11:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Te meg nem tudsz írni. Akkor most ők is írjanak ki kérdést az analfabéta rokonról?
2021. szept. 16. 11:12
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

Számomra és azt gondolom, hogy a legtöbb felelősségteljes felnőtt számára taszító ez a viselkedés. Az sem fogadható el, hogy a párja mellett alkalmi kapcsolatot folytat a volt párjával, ellenben szerintem a legnagyobb probléma az, hogy az unokatestvéred viselkedését a kisgyerek fogja megsínyleni, Ő nem fog majd megfelelő családmodellt látni.

Azt lehet tudni egyébként, hogy unokatestvéred mi által vált ilyenné, esetleg az Ő szülei is hasonló hozzáállásúak?

2021. szept. 16. 11:14
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Olyan amilyen? Kipanaszkodtad magad? Nincs hozzá közöd. Söprögess a saját portádon is, írni, fogalmazni nem tudsz. Putrisok vagytok mindannyian.
2021. szept. 16. 11:15
 4/22 anonim ***** válasza:
66%

Ha mar nem vetette el a gyereket ott egy jo pontja van nalam. Az sem hatalmas nagy baj hogy ilyen fiatalon szult. A nagyim is 16 evesen szulte anyukamat es ma mar van 3 dedunokaja es olyan fitt dédi. Azt mondja legjobb dolog hogy meg oket megelheti.

A tobbi tenyleg gaz. De igazabol minek foglalkozol ezzel?

Ha meg annyira erdekel, foglalkozva beszelgetve van a lannyal? Hisz meg o is gyerek. Szuksege lenne valakire aki tereli jobb iranyba.. azt erzekelem a szulei nem teszik.

2021. szept. 16. 11:16
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
C-típusúaknál ez teljesen megszokott.
2021. szept. 16. 11:58
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

"Unokatesómnak nincs élete, csak az okoz neki örömet, ha engem és másokat jól kibeszélhet random idegeneknek, pletykálhat rólunk a hátunk mögött. Ráadásul még helyesen írni és fogalmazni sem tud, de azt hiszi, ő milyen okos. Mit lehet kezdeni vele, hogy abbahagyja ezt a kicsinyes viselkedést?"

Valami ilyesmit írhatna ki rólad az unokatesód.

2021. szept. 16. 12:11
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Értem, hogy nem hagyja ott a kicsit az apjával, mert még nem meri rábízni ezért ott alszik, de honnét veszed, hogy dugnak? És ha igen? Ha nekik jó neked miért nem? És mi közöd hozzá, kérdem én is?
2021. szept. 16. 12:28
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondolom, hogy te vagy a kotnyeles rokon aki mindenbe is beleugat amihez semmi köze.
2021. szept. 16. 12:38
 9/22 A kérdező kommentje:
Kiusaasss
2021. szept. 16. 12:42
 10/22 anonim ***** válasza:
97%
He?
2021. szept. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!