Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire kínos egyetemen vagy...

Mennyire kínos egyetemen vagy a közösségekben, ha megváltoztatom a vezetéknevem? Alapból gyerekkorom óta rossz az egész családomban mindenkivel a kapcsolat, de most még egy örökségből kis kitúrtak így végképp nincs már közöm hozzájuk.

Figyelt kérdés

Sajnos rossz családom van. Mindenki rosszban van kb mindenkivel. Az apai részről a nagyszüleim is csak egy unokájukkal foglalkoztak. Engem és tesómat is letojták magasról. Bár annyi jó volt ebben, hogy az elvesztésük annyira nem érintett meg.

Most viszont az apám balf.sága miatt is a nagyszülői ház szinte teljesen a keresztfiára lett íratva. Őt pedig próbálják kitúrni belőle és egyre világosabb, hogy nem hogy én és tesóm, de ő se sok mindent kap belőle. Ez pedig nálam az utolsó szög ebben a helyzetben, hogy végképp leszámoljak azzal, hogy papíron még ehhez a családhoz tartozom.

Van itt, aki változtatott már vezetéknevet?

2021. szept. 10. 18:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hiába oszt ki a 9-es a fele az apámé. És még ha nekem nem is jut semmi nem kellene szerintem a saját ellenségemnek lenni és jó szívvel nézni, ahogy kisemmizik.
2021. szept. 10. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tudják kisemmizni, ha beleegyezik olyanba, ami számára kedvezőtlen.
2021. szept. 10. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

És ha megváltoztatod a neved, akkor könnyebb lesz nézni, hoyg kisemmizik apádat vagy változik egyéb valami?

(Igazán nehéz elképzelni, hogy valaki ilyen alacsony szintü gondolkodási képességekkel egyetemre jár!)

2021. szept. 10. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Nalunk egy Kolléganő most valtoztatta meg 25 évesen 2 het és megszoktuk
2021. szept. 10. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Max 1-2 napig lesz téma aztán ennyi.
2021. szept. 10. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdező, te igazából az örökségről akarsz siránkozni, és nem a névváltoztatás procedúrája érdekel.
2021. szept. 11. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!