Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehetne a tesómat kiránga...

Hogy lehetne a tesómat kirángatni ebből a körből?

Figyelt kérdés
Unokatestvérem, olyan mintha a testvérem lenne, elég sokat járok hozzájuk. 2 éve elég rossz társaságokba keveredett, teljesen más ember már mint azelőtt. Napja általában olyan hogy hazaér a suliból, tanul kb 2 órát majd megy a drogos haverjaihoz bandázni, sokszor 11 óráig is kint van. Vagy a környékbeli haverjaival mászkál vagy a városban a többi haverjával. Az itteni haverjai mind drogos, velük szokott mászkálni meg füvezni, mindig kapucniban vannak, elég gyanús emberek. Városban meg kb minden korabeli link gyereket ismer, egyszer elmentem vele és 1 óra alatt kb 30 emberrel pacsizott, egyik se olyan akivel haverkodnék. Általában összejönnek, intéznek jó pár gramm füvet és szívják egész nap, közben zajonganak a belváros közepén. Egyszer mikor nála voltam elővett kb 200 ezer forintot, valószínű árul is mert semmi munkája nincs, lehet ezért i ismer minden füvest. Mesélte is hogy pár gyereket be is húzott, megkérték hogy hozzon nekik anyagot, ő meg lelépett a pénzzel. Jól tanul meg minden, de azért gáz ez amit néha látok tőle. Szülei nem tudják, senki se a családból csak én, azt hiszik hogy az osztálytársaival mászkál, ők meg jó gyerekek mert elég jó gimnáziumba jár. Semmi nem érdekli csak az anyag.

2021. szept. 5. 17:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy majd kinövi. De a helyedben én szólnék a szüleinek és lazítanám a kapcsolatot.
2021. szept. 17. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!