Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért utál az apám ennyire?

Miért utál az apám ennyire?

Figyelt kérdés

régen nagyon jó volt a kapcsolatunk, de ez már elég régóta megváltozott.

mára egyre gyakrabban illet olyan szavakkal mint pl: fogyatékos kis g*ci, tróger b*zi stb...

ha ithon van egyenesen félek ki menni a wc-ra mert abból is csak én jövök ki rosszul.

tesómat se kíméli... vele régebb óta roszabbak a dolgok

engem kb azóta kezdet basztatni mióta egy napot a tesómnál töltöttem mikor éppen össze vesztek.

most is nemrégen össze vesztünk.és amíg en zuhanyoztam főldhöz vágta a telefonom.

persze azt a telefont még ő vette mikor még jóban voltunk szóval engem nem is a telefon bánt, hanem amiket nap mint nap a fejemhez vág.

mára már csak az autója számára a fontos, és ha ez valakinek nem tetszik azt nem kíméli...

a jobbik eset mikor csak elhord mindennek

egysterűen már nincsen nálla olyan mód hogy halkan kúltúráltan beszél

és ez bánt...

2021. szept. 4. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Apád bolond, költözz el.

Egyébként mi lehet ennek az oka?

2021. szept. 4. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Valami oka csak van.
2021. szept. 4. 14:32
 3/11 anonim válasza:
86%
Az 1-es jól mondja, igazából. Hány éves vagy? Apádat lehet kezeltetni kéne már, mondjuk egy pszichológussal. Vagy amúgy alkoholista? Egyépként így konkrétan mi baja van veletek?
2021. szept. 4. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
15%
Egy újabb unatkozó tini ,aki kitalál minden kamut.
2021. szept. 4. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Elmúltál már 18?
2021. szept. 4. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt neki agyvérzése régebben? Ennyire drasztikusan nem tudom hogy változhat meg valakinek a személyisége. Talán max akkor ha a felesége csalta és kiderülne hogy a mostohakölykei vagytok.
2021. szept. 4. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Iszákosoknál fordul ilyenre a viselkedés sokévi piálás után mikor kezd elhalni az agyszövet.
2021. szept. 4. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Főleg hogyha Ákosnak hívják.
2021. szept. 12. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem írtál a fenti kommentelésre választ.Ha valaki agyvérzés után van megváltozik hangulatingadozása lessz.De lehet hogy valami végett depressziós.Ha a betegségen alapul orvosí segítség kel.Szüleid együtt vannak?Párkapcsolati probléma is lehet munkahelyi gondok.Nem jogos hogy rajtad csapódik.Ha nagykorú vagy rácsaphatod az ajtót ami a könnyebbek megoldás De szerintem az apád megérdemli hogy finoman kiderítse mi az oka hogy ilyen,és segítsd.
2021. szept. 15. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
9/9 vagyok.Szíven ütöttél az üzeneteddel.Magam is átéltem ilyesmít.Elkel mondjam én sem voltam kedvenc gyerek pont azért mert kívűröl arcra anyám vagyok A szüleim 2.és fél voltam mikor váltak.Hűtlenség végett.Egy házban éltünk de apai nagyszüleim neveltek fel.Nem volt könnyű.Tudom sovány vigasz.De én 16évesen már önnáló voltam.Elköltöztem.Utána igyekeztem kerülni apát.De felnöttként közel a 30hoz minden megváltozott.Én is változtam és ő nagyon sokat.Sajnos a boldogság nem tartott sokáig 3évre meghalt.Csak anyít tudok neked tanácsolni: míg ő ilyen légy tisztelettudó.De kerüld el minden kontaktust.Ha lehet meny kollégiumba nyári diákmunkára.Mást nem tehetsz egyelőre.Majdanán lehet ti is közel kerültök egymáshoz.Nekem ennek ellenére végtelenül hiányzik apám és soha nem haragudtam rá.Tudod mi a szüleinket soha nem itélhetjük még nincs jogunk hozzá!
2021. szept. 23. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!