Hogyan győzzem meg az unokanővéremet?
Rám bízta a 11 hónapos fiát tegnap, hogy vigyázzak rá, mert segítenie kellett anyukájának takarítani és nem akarta vinni a gyereket (gondolom a porba, meg a sok tisztítószer közé).
Ott kezdődik a problémája, hogy szerinte a gyerekek mellé nem való kutya... nekem pedig van egy 4 hónapos törpe pinscherem. Pontosan tudta, hogy van kutyám mégis elhozta a gyereket.
Mikor jött érte este simán elmentek, nem volt baja...
Ma reggel ordibálva hívott fel, hogy miért tanítottam meg a gyeretek járni...(?!) Mondtam neki hogy nem én voltam hanem a kutya... na itt pattant el az agya és közölte, hogy nem jöhet hozzám a gyerek addig amíg a kutyám megvan... vagy adjam telepre..(?!) Ez nyilván nem szándékom!
Szóval itt az lenne a kérdésem, hogy ti hogyan győznétek meg valakit, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz a kutyától?
Tenyésztőtől van a kutyus, oltásokra vittem eddig és viszem is majd a kövikre is, féregtelenítés rendben. Szobatiszta (az erkélyre jár ki egy füvesített 1 m x 1 m nagyságú ládába piszkítani ha nem tudom levinni, de nyilván összeszedem onnan is és viszem le amikor csak tudom). Két hetente van teljes fürdés (az orvos javaslatára), de a lábait séta után átmosom mindig.
Szóval a kutya tiszta, nevelése jó (és egyebek folyamatban vannak de még nyilván kicsi és örülök, hogy már szobatiszta).
Én jelenleg ennyit tudok felmutatni neki, de nem hiszem, hogy elég...
Esetleg további érvek?
Nem győzködném sehogy, hülye picsa, örülne, hogy vigyáztál a gyerekre. Megnondanám neki, hogy te tettél neki szívességet, nem pedig fordítva, szóval nyugodtan kussolhat, minek hozta akkor oda a gyereket, ha tidta, hogy ott a kutya. Ziher, hogyy többet nem segítenék neki. Pofám leszakad egyes szülőkön.
(kétgyerekes anyuka vagyok amúgy)
6-os, ne. Íróként olvasva ezek a sztorik jók-jók, de bőven lenne mit csiszolni rajtuk. Tagolás, mondatszerkesztés, stb. :D
Bár az alaptörténet általában tényleg üt.
Sehogy. Ne is próbáld. Unokanővéred egyszerűen ostoba, aki ráadásul azt hiszi, hogy körülötte forog minden, mert gyereke van, ezért minden úgy lesz, ahogy ő akarja.
A gyereket sajnálom egyedül, hogy ilyen hülye anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!