Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyünk, ha a gyakori...

Mit tegyünk, ha a gyakori utáló nagynéném jön látogatóba?

Figyelt kérdés
Sajnos ő ilyen , nagyon utálja ezt az oldalt, megveti, lenézi a gyakoris közösséget, és használókat Volt már belőle vita nem kevés. Fél óránként ellenőrzi nézzük -e a gyakorit ha nem mutatja meg valaki a készülékét akkor biztos a gyakorin lóg, és jön a hiszti. pedig szeretjük őt , de nehéz kibírni egy hétvégét, így gyk használó családként. Minden percben az várjuk mikor megy aludni hogy aztán gyakorizhassunk. A gyakori függő unokahúgommal rendesen kerülik egymást , már nem is merjük őket egyszerre hívni mert biztos balhé lenne. Meggyőzni eddig nem tudtuk. , már próbáltuk. marad a kompromisszum ,de szeretjük őt ezt leszámítva. Csak azt a 2-3 napot amíg itt van nehéz az oldal nélkül kibírni vagy potyázva a wc-n.

2021. aug. 17. 21:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Ti ennyire nyuszik vagytok? Nem tudtok leállítani egy hisztis nagynénit a saját otthonotokban? Bujkálni kell előle meg várni, hogy elmenjen aludni, hogy azt csinálhassatok, amit akartok? Egyáltalán mit ellenőriz, megnézi a böngészési előzményeket mindenkinek a készülékén? Miért hagyjátok? Kész komédia.
2021. aug. 17. 22:18
 12/38 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen abszurd,hogy a nagynéni végigellenőrizze az egész csaladot,hogy nem-e ezt az oldalt nyomják...

De ha te ezt a sztorit benyeld,akkor nekem oké.

2021. aug. 17. 22:19
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem az, csak balhét nem akarunk. ILyen rigolyás nővel van dolgunk. Pár éve rákkattant az oldalra sokan sértegették azóta van valami komplexusa. De azon kivül normális.
2021. aug. 17. 22:24
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

Semmi köze,hogy mit csinaltok ti a neten,verjétek már ki a balhét.

Én már tuti,hogy kiosztottam volna,ha szamonkéri,mit csinálok a telefonon.

2021. aug. 17. 22:32
 15/38 A kérdező kommentje:
MIndegy inkább kibírjuk kütyük nélül 2 napig más úgy sincs. Amúgy nem ő diktál persze elzavarhatnánk és nem hívnánk maximum , de ezen kivül nincs vele probléma sütit is hoz , vicces csak van ez a fóbiája.
2021. aug. 17. 22:37
 16/38 anonim ***** válasza:
94%
Na ne már, egy f*szom örűlt nagynéni ne parancoslkasson hülyeségeken. xd Hármas voltam.
2021. aug. 17. 22:39
 17/38 anonim ***** válasza:
97%
Nagynénéd volt a húsos-csontos banyinger? :D Ha igen, innen is üdvözlöm, és add át neki, hogy a barátnőnek volt igaza akkor is! :)
2021. aug. 17. 22:40
 18/38 A kérdező kommentje:
17# bár nem olvastam azt a kérdést, de nem
2021. aug. 17. 22:44
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem a húsos-csontos... :D Ha ennyi év után is azért gyűlöli a GYK-t, mert neki itt sokan beolvastak és ennyi idő után is kényszeresen ezen a sz.ron kattog annyira, hogy mások telefonján turkál akkor ez csakis a húsos-csontos legendás nőfrásza lehet. :D
2021. aug. 17. 22:48
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,egy szégyen,hogy ezt nem tudom :D,de mi a lényege a húsos-csontos sztorinak?

:D

2021. aug. 17. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!