Hogy dolgozzam fel, hogy az anyám is meg a nagyanyám is megszól, mert a férjem is végez házimunkát?
9# "Kitől tudják, hogy a férjed főz????
Talán nem kéne minden szellentésetekről tájékoztatni a kedves rokonságotokat"
Rokonok beszélgetnek, a Kati főz, Lidi főz, anyu főz azt nem kell hétpecsétes titokként őrizni, de az István főzte életem legjobb spenótját tegnap -na az lehet támadási felület és a kérdező a hibás. Asszem veled gondok vannak :(
Engedd el a füled mellett!
Anyám büszke,hogy olyan férjem van aki besegít a háztartásba,anyósom büszke,hogy ilyen férfit nevelt,akire még a házimunkában IS számíthat a felesége,én büszke vagyok,hogy sok kolléga irigyel amiért nekem ilyen rendes férjem van😉
Amikor anyósom nyomja, hogy a feleségnek egy szúrós pillantásból is értenie kell hogy azonnal legyen rend meg kaja az asztalon, meg egyébként is mindent a férje elé kell tennie kb. Csak mosolygok és bólogatok. Nem fogok leállni vele vitatkozni. Ő így élte az életét, ő döntése. Azért haza fele megmondom páromnak mit főzzön hétvégén.
Amikor anyám kezdi, hogy de miért nem főzök olyan megnyugató meg jó közben meditálni akkor neki azért elmondom: Az hogy nem szeretek főzni nem egyenlő azzal hogy nem tudok. Nekem nem meditatív, hagyjon ezekkel a hülyeségekkel. És ha egyszer a párom kivételesen tud és akar is főzni miért sz@@@pnék én a tűzhely fölött?
Ezen nincs mit feldolgozni. Vagy ráhagyod, vagy kiosztod.
Ha a férfi és a nő is dolgozik, akkor miért ne végezhetne házimunkát mindkettő? Így a fair. :)
Nálunk is meg van osztva, amikor én nem érek rá munka miatt, a párom elintézi a bevásárlást vagy épp főz valamit. Ha neki nincs ideje, akkor pedig én csinálom meg. És lám, működik a dolog, van időnk egymásra is. :)
"egy nõ is tud szatyrokat cipelni vagy egyedül kiszállni a kocsiból vagy állni a buszon, de egy igazi férfi ilyet sose hagyna"
MI VAN? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!