Bele szólhat e valaki abba,hogy dédnagyapám sírját rendbe akarom hozni?
Figyelt kérdés
Elhanyagolt, régi sír. Már ültettem többféle virágot, a nevét akarom kiolvashatóvá tenni a sírkövön. Szerintetek lesz rokon akinek ez nem tetszik? Örülnétek e ha a családból valaki erre fordítana pénzt? Sajnos a rokonok nagyon megvetők,de lehet nem fognak szólni érte. Elvégre is dédnagyapám.#Régisír
2021. aug. 12. 14:42
1/22 anonim válasza:
Az odaültetett virággal az a baj, hogy azt gondozni kell. Ha nem, akkor elgazosodik és még elhanyagoltabbnak tűnik.
Inkább tisztítsd le szépen, ha akarod és csináltass egy szép csokrot művirágból. Az tartós.
2/22 anonim válasza:
Szerintem nem kéne, hogy bele szóljanak de te ismered a rokonaidat. Végül is nekik semmi rossz nem származik ebből nem az van, hogy pénzt kérsz tőlük -és/ pl.: mondjuk nekik nincs is, nehéz helyzetben vannak és ezzel "zaklatod " őket..
Abból gond volt, hogy ültettél virágokat? Ha nem , feltételezhetjük, hogy ebből sem lesz.
Én inkább támogatnám, kérdezted, hogy örülnétek-e? erre válaszolva
3/22 anonim válasza:
Ha te fizeted a költségeket, akkor meg köszönettel is tartoznak neked.
4/22 A kérdező kommentje:
Nem szóltak a virágok miatt, egyebkent ők nem gondozzák.csak mindenszentekkor szoktak rá is venni viragot.
2021. aug. 12. 15:00
5/22 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nyáron senki nem nyúl hozzá, kivéve most már engem.
2021. aug. 12. 15:01
6/22 anonim válasza:
Szerintem nem szólnak érte, sőt. Még örülnek is, hogy van aki gondozza
7/22 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon szép tőled, ezért nem bánthatnak, meg kellene köszönniük.
8/22 anonim válasza:
ha nem gondozzak a sirt, valoszinu nem is fogjak eszrevenni, hogy fel lett ujitva, egyebkent meg nem csinalsz semmi rosszat, sot.
9/22 anonim válasza:
Szerintem még örülni is fognak neki.
10/22 anonim válasza:
A rokonok közül bárki beleszólhat, de miért is tenné? A dédnagyapád legözelebbi rokona az aki jogilag beleszólhatna. De így, hogy elhanyagolt sírról van szó, biztos senki nem szól bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!