A családomból valaki elvette az összes pénzem! Mit lehet tenni?
Sziasztok. Szóval nyár eleje óta dolgozok maszekokban, (csak kp) mivel motorra gyűjtöttem. Közel 400 000 ft volt egy borítékban ami az éjjeliszekrényem egyik fiókjában volt. Ma egy barátom apjával mentünk klímát szerelni 200 km-el arrébb, amíg odavoltam volt egy családi összejövetel nálunk, ilyenkor mindenki szabadon mászkál. Kb 20 perce értem haza, de csak az üres borítékot találtam az ágyamon.
Nem tudom ki tehette, de nagyon jó lenne visszakapni a pénzt amiért dolgoztam. 18f
(A pénz nem látható helyen volt, tehát valszeg kutakodtak)
Szeirntem itt nem a gyerek lop
Csak erre lett betanítva
Itt szerintem a szülő az aki ilyenre kéri a gyereket,hogy mi felnőttek kint beszélgetunk,te mint gyerek jobban át tudod kutatni a lakást.
Nem nagy össze 1000ft volt 30db
Mi is jártunk, jöttek húsvétra locsolkodni rokonok.
Anyám abból a borítékbol adta a pénzt ami eltűnt.
Anyám kiabálta,hogy egy kis ajándék pénzt hozzak a fiúknak,én tudtam,hogy hol van,erre az egyik fiú kint volt a konyhába az anyjával,egyből elég feltűnően beküldte,hogy ne itt ácsorogjon menj játszani
Ahogy kiléptek,anyám ment be megnézni a borítókot, nem volt ott egyből vissza küldte a rokonságot
Nő táskájában volt,anyám akkora jelentett rendezett,azóta a környékre nem járnak
Nem tudhatod,hogy valóban ki lopta el
Igen biztos,hogy a kislány is benne volt
Lehet,hogy egyedül
lehet,hogy a szüleivel
Engem nem érdekelne, mennék a rendőrségre, mert jó eséllyel nem a 11 éves fogja ellopni a pénzt és aztán hogyne még ki is teszi az asztal közepére.
Valaki sumákol.
A rendőrség mit tudott volna csinálni amúgy? Mindenkihez elmegy és házkutatást tart? És? Ha van otthon pénz, akkor hogy derül ki, hogy az a pénz az, amit elloptak? Megvannak a sorszámok?
Nagy szerencse, hogy meglett a pénz, mert amúgy nem lett volna meg, ha nem vallja be senki, hogy ő volt.
A gyerek meg mit keresett a szobádban, főleg egyedül? Mit kutakodott? Szerintem is gyanús ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!