Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tudnátok őszintén örülni, ha...

Tudnátok őszintén örülni, ha egy rokonotok összejönne egy olyan férfival, aki a tenyerén hordozza és nagyon drága ajándékokat vesz neki?

Figyelt kérdés
Ha nektek nehezebben alakult volna az életetek
2021. júl. 19. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem érné el az ingerküszöbömet.
2021. júl. 20. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Most erre mit lehet írni, mert általában nem látunk bele a rokonaink életébe. Én részemről elégedett vagyok a magam és férjem által közösen összerakott kis életünkkel.
2021. júl. 20. 11:46
 13/17 Metionin ***** válasza:
100%
Mi nem tartunk kapcsolatot a rokonokkal csak azért mert rokonok, így örülni nem örülnék de nem is izgatna. Alapból nem igazán izgat mások élete, csak azoké akiket szeretek.
2021. júl. 20. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, hogy az illető és a család hogyan kezeli ezt. Alapvetően nem érdekelne és abszolút semlegesen érintene. Max. annak tudnék örülni, ha boldog, jól érzi magát, valami számára fontos dolgot végre meg tud valósítani stb., de ezt sem érezném akármelyik rokonom kapcsán, csak aki közelebb áll hozzám. Viszont, ha az illetőre és környezetére ez (szerintem) rossz hatással lenne és pl. felvágna vele, lenézne másokat, dicsekedne, többre tartaná magát stb., akkor zavarna és negatívan érintene. Az én családomban sajnos ilyen van…. Az unokatestvérem egy gazdag férfihoz ment hozzá, aki anyagilag és a kapcsolatai révén is sokat segítette őt (pl. munkát szerzett neki, drága holmikat vett neki, elvitte nyaralni mindenfele stb.). Ezzel önmagában semmi baj nem lenne, sőt. Viszont az anyja azóta állandóan csak dicsekszik, mindenkinek mutogatja a lányát, mit kapott tőlük, mit vett a lány, hol volt a lány, mi hozzájuk képest sehol nem vagyunk stb., mindezt úgy mintha ő lenne a világ közepe és mindez kizárólagosan az ő érdeme. Az egy dolog, hogy valaki örül, büszke stb., de az meg egy másik, hogy hogyan gondolkozik, viselkedik.
2021. júl. 20. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Beszélőviszonyban sem vagyok a rokonaimmal, így a legkevésbé sem érdekelne.
2021. júl. 20. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Lenne beszéd téma a családban legalább,hogy nini ez is elqurvult.
2021. júl. 20. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereti és boldoggá teszi, akkor örülnêk.

Az nem érdekelne, hogy kap e drága ajándékot vagy sem.

2021. júl. 21. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!