Miért vesz drága ajándékokat nekem a barátom anyukaja, ha utál? Most ezt illene viszonoznom?
A barátom anyukája volt 4 évvel ezelőtt az egyik gimis tanárom és a legkevésbé sem kedvel. Jó tanuló voltam és nem tartoztam a balhés társaságokhoz, de sosem volt jó a kapcsolatunk.
Nagyon fura, mert kicsit sem kedves velem, nincs egy jó szava sem hozzám mégis mostanában többször is vett csak úgy ajándékot. Nem tudom ezt jól lereagálni, mert fura érzés,de amikor nem fogadtam el akkor az volt a baj.
Szerintetek, ha vesz nekem egy drágábbnak mondható ajándékot azt hogyan viszonozzam, ha nincs jó kapcsolatom vele?
A barátom szerint egyrészt rosszul gondolom, mert kedvel csak fura neki is a helyzet, mert a diákja voltam.Másrészt pedig az anyukája elvileg mániákus vársáló és, ha épp nics semmire szüksége képes a 20.szomszédnak is venni valami szépet.
Sosem voltam még ilyen helyzetben és nem tudom hogyan illik ezt kezelni.
21/L
Egyszerűen ne sértsd meg és fogadd el. Segíts neki a házimunkákban.
Lehet nem tudja kimutatni az érzéseit és tényleg kedvel, csak így mutatja ki.
Magadon kell elgondolkodj, miért gondolod, hogy nem kedvel, miközben kedvel.
Süss valami finomat, egy sajttortát vagy akármit.
Vigyél neki egy doboz fagyit, nyár van.
Nem magamtól gondolom, hanem a viselkedéséből. Pl. egyszer bejelöltem facebookon és másnap mondta, hogy ezt hogy képzeltem? Nem vagyunk haverok és pont elég neki személyesen találkoznia velem, nem akar ott is látni. Pedig van olyan volt osztálytársam, aki az ismerőse és még kedvelni is szokta a képeit.
Legutóljára pár hete bántott meg azzal, hogy egy családi eseményre nem mehetett velem a barátom, mert nem engedte és mivel így nem akart ő sem menni én voltam a hibás.
"elvileg mániákus vársáló és, ha épp nics semmire szüksége képes a 20.szomszédnak is venni valami szépet"
Ez a kulcsmondat. Mivel mindenkinek osztogatja a feleslegesen megvásárolt szarokat, így neked is. De nem szeret. Többiek, ne irkáljatok hülyeségeket a kérdezőnek.
Anyósod nem szeret téged, és evvel nyugtatja a lelkiismeretét, hogy lám, adott is, nem csak utálkozott.
Nem tudnám jó szívvel elfogadni, ha megsértődik rajta, ha nem.
Kérd meg, hogy inkább csináljatok együtt valamit, rögtön kiderül, mit is érez valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!