Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nekem is el kell tűrnöm a...

Nekem is el kell tűrnöm a sógornőm stílusát, ha az ő családjukban ez elfogadott?

Figyelt kérdés

A férjem húga elviselhetetlen számomra. 25 éves, ha szavakkal kéne leírnom, akkor elkényeztetett, követelőző, életképtelen, ostoba, kétszínű, magamutogató, hisztis, flegma, kiszámíthatatlan. Persze nincs róla orvosi papírja, hogy nem komplett, úgy más lenne a helyzet.

Én az ilyen típusú embereket messziről elkerülöm, de mivel beházasodtam, néha muszáj vele találkoznom. Az dühít legjobban, hogy a családja eltűri a viselkedését, a hisztijeiben neki adnak igazat, mintha normális lenne, amit művel, mert egyébként még jobban kikelne magából. Undorodom ettől a helyzettől, legszívesebben megmondanám neki a magamét, de az anyósomékat nem akarom magamra haragítani. Van valaki hasonló helyzetben? Hogyan kezeli?

2021. jún. 22. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni, ha látja hogy totál hidegen hagy akkor ugy is elmarad.
2021. jún. 22. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se százas a bátyám mostohagyereke. Egyszer próbáltam neki szólni valamit, még én voltam a hülye, úgyhogy azóta úgy kezelem, mintha "fogyatékos" lenne. Érted, egy Down szindrómás emberre se szólsz rá. Nem foglalkozok vele, figyelmen kívül hagyom. Kínlódjanak vele a szülei, én meg azt a havi egy alkalmat kibírom.
2021. jún. 23. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Én simán raszolok a sógor gyerekére, ha sértődés van ám legyen. Úgyse kedvelnek.
2021. jún. 23. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!