Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A keresztlányom kapcsolata...

A keresztlányom kapcsolata idegesít. Normális ez?

Figyelt kérdés
Van egy keresztlányom, a testvérem lánya. (én a keresztapa vagyok) 16 éves lány és van egy 21 éves barátja kb. 2 hónapja. Tudom, nem vagyok az apja, de hallottam hogy lefeküdtek, és felment bennem a pumpa. Normális ez? 50F

2021. jún. 14. 19:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Ha az idegesít, hogy hallod őket, akkor az érthető, de ez ellen tenni is tudsz: mondd meg a lánynak, hogy legyenek diszkrétebbek.

Ha maga a tény zavar, akkor így jártál. Az ő dolga eldönteni, hogy kivel és mikor fekszik le.

2021. jún. 14. 20:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi konkrétan a gond? Hogy hangosak, vagy maga a tény, hogy csinálják?

Ha előbbi: szólj rá. Hidd el, ha finoman megjegyzed, hogy lehetne halkabban is, a legtöbb jóérzésű ember kissé elszégyelli magát, ami ahhoz vezet, hogy oda fog rá figyelni, hogy ne legyen túl hangos legközelebb (ha van ott más is).

Ha utóbbi: Má' mé'? 16 évesen a legtöbben már élénken érdeklődnek a szexualitás iránt, ez teljesen rendben van. Max ha nagyon aggódsz, akkor diszkréten az anyját kérdezd meg, hogy beszélgetett-e már vele a védekezés módjairól. Gondolom, igen. És gondolom hülyének fog téged nézni, hogy miért ütöd bele a dolgodat, ha nem a te gyereked? És jogos is lesz a részéről.

2021. jún. 14. 20:49
 13/29 anonim válasza:
81%
Szerintem azért mert elfojtod a saját vágyad.
2021. jún. 14. 20:50
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Utolsónak szerintem is igaza van.
2021. jún. 14. 20:53
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Normális, hogy zavar, szerintem 16 évesen még rohadtul nem a baszással kellene foglalkoznia... Az én szememben aki 18 alatt veszti el a szüzességét, nagyon leértékelődik. Tudom, hogy le fogtok pontozni, mert itt ilyen emberek vannak, de nem érdekel.
2021. jún. 14. 21:09
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
15, te komolyan a szexuális életük alapján ítélsz meg embereket? Az nagyon beteg...
2021. jún. 14. 21:12
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
15.vagy nagyon betokosodott gondolkodásod van vagy trollkodsz...de rosszul csinálod
2021. jún. 14. 21:50
 18/29 anonim ***** válasza:
71%
16 évesen mit csináljon? Barbizzon?
2021. jún. 14. 21:53
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Túlreagálod. A lány 16 éves, és nem is valami harmincassal jött össze, hanem egy korban viszonylag hozzáillő sráccal. 5 év szerintem bőven belefér. Az meg hogy szexel, hát manapság melyik 16 éves nem?
2021. jún. 15. 00:40
 20/29 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem elvinnéd egy körre a keresztlányodat és féltékeny vagy.

Semmi kivetni való nincs ebben.

Korban ott vannak, nem egy 1 éjszakás dolog, egy pár.

Benned van a hiba

2021. jún. 15. 08:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!