Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy család utálni fog ha...

Egy család utálni fog ha lényegesen több pénzed van, legyél akármilyen szerény ember?

Figyelt kérdés
Ha mesélsz a tárgyaidról/élményeidről, felvágsz, ha nem, akkor már lenézel minket. Ha nem adsz, az a baj, mert neked sok van, ha adsz, akkor mennyi pénzed van, hogy neked egy félmillás kölcsön után még tudsz venni egy hatmillás autót/nyaralást tudsz fizetni Londonba.
2021. jún. 7. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkiről látszik, hogy gazdag, ismerek én is olyat, hogy aki látja, kb egy átlag hétköznapi munkás embernek nézi, öltözködés, viselkedés stb alapján, közben meg cége van, és több 100 milliója.
2021. jún. 7. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
41%
A gazdagság a normális embereknél.együtt jár a világ megsegítésével. Aki 6 millióért vesz autót ezen a bolygón az spirituálisan fogyatékos és a pokolban fog rohadni akár több életen keresztül.
2021. júl. 9. 06:03
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
12-nem tudom melyik dimenzióban élsz. a 6 millás autó az nem drága kategória, aki ennyiért vesz autót, aznem olyan gazdag, hogy adakozzon és segítse a többit.még az igazán gazdagok se adakoznak .meg miért is tennék?mindenki teremtse meg magának.nem a kommunizmusban élünk, nem kell mindenkinek egyformán állnia.
2021. júl. 9. 07:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Én visszavenném a többkulcsos adót és a mūvészeteket/bölcsészeket jobban megfizetném. Amúgy igen, mindenki segítsen magán.
2021. júl. 9. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező
2021. okt. 2. 20:15
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, ne akarj több kulcsos adót, volt már....legalábbis abban a formában ne. Egyébként meg, ebben az országban a tehetősebb réteg lefelé lódít, a minimálbéres meg felfelé. Pl én speciel középen vagyok.
2021. okt. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!