A 15 éves lány unokatesómnál egy csomag óvszert találtam. Mit csináljak?
Teljesen véletlen akadtam rá a szobájában..aha persze!
Örülnél neki inkább hogy rendesen védekezik nemhogy már ettől is kiakadnak egyesek..
35. Mielőtt hozzám beszélsz, tanulj meg írni! Várj, segítek:
A 34-es már abban a korban lehet, hogy több olyat fogott (gondolom, f*szt), mint kilincset, sok itt az olyan kislány, akik már 14 évesen azt csinálták, mint az állatok (mondjuk itt nem egyértelmű, hogy a szexre gondolsz, vagy valami egészen másra, mint például táplálkozás).
Na, így kellett volna ezt helyesen, kedves 35. További szép napot! Ja... Meg amúgy se neked, se az unokatesómnak semmi köze hozzá, hogy kinek a testrészével mit csinálok. Nem is értem, hogy miért pont engem találtál be a hülye kommenteddel.
37.!
Igen, tudom, te szabad, független nő vagy a kis, tini fenekeddel, és nem gáz, hogy már a félváros átment rajtad, jogodban áll, te, független teremtés. Senkinek semmi köze, annyian mennek át rajtad, amennyihez gusztusod van. Ez van, te korán kezdted, szüleid így neveltek.
Fáj, hogy pont te nem kaphatsz meg, vagy mi a fene bajod van? Javaslom, ne így csajozz, mert csak a selejtet fogod majd ki magadnak. Ja várj, szerinted én is selejt vagyok. Akkor az szomorú, mert még ezt a szintet sem ütöd meg.
39.!
Az ilyen, mint te, maximum könnyítésre lenne jó, ha lenne gusztusom, de nincs.
Meglepődnél. 😉😂 Csak sajnos te az én mércémet messze nem ugrod meg. Általános műveltség helyesen leírni egy mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!