A 15 éves lány unokatesómnál egy csomag óvszert
találtam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen véletlen akadtam rá a szobájában.😕 Kerestem egy régi videójáték kazettát, erre ezzel találtam szembe magam. Tegyem vissza a helyére mintha mi sem történt volna, vagy mondjam egy a szüleinek? Nem tudunk róla hogy lenne pasija
Mondom én ezt 16 évesen szóval még csak boomerezni sem tudtok
2021. máj. 30. 11:37
22/52 anonim válasza:
Ja egyébként annyit hozzátennék még, hogy anyám 14-15 évesen adta az első óvszert, mondván, legyen, ha kell. Ehhez képest 16 évesen voltam egyetlen házibuliban, az első szórakozóhelyen 18 évesen, a szüzességem elvesztésekor meg majdnem 20 voltam (és természetesen nem egy buliban történt valami alkalmi partnerrel).
2021. máj. 30. 11:38
23/52 anonim válasza:
hat eloszor is nem kellett volna szobaban turkalni de mindegy...beszeld meg vele, de ne a szuleinek eloszor! es valoban igaza van a 22esnek hogy gaz ha 15 evesen szexel...miert van lepontozva??jezus maria.
2021. máj. 30. 12:21
24/52 anonim válasza:
Attól, mert gáz, még a kérdezőnek semmi köze hozzá, illetve, még mindig jobb így, hogy védekezik.
2021. máj. 30. 12:25
25/52 anonim válasza:
24-es, szerintem is gáz, DE:
a, erről a szülők joga intézkedni
b, a kotnyeles kérdezőnek semmi köze hozzá és honnan is tudja, hogy a szülei nem tudnak róla?
c, egyáltalán nem biztos, hogy szexel csak azért, mert egy fiókban talált egy csomag óvszert
2021. máj. 30. 12:30
26/52 anonim válasza:
Mondjuk ha a kérdező ilyen kotnyeles mindenben, lehet csak ő nem tud a pasiról. A szülők meg tudnak róla.
2021. máj. 30. 12:40
27/52 anonim válasza:
Ja, szóval ha védekezik akkor már el is lehet nézni mert okés.
Akkor én 16 évesen vezethetek kocsit főúton is ha be vagyok kötve hisz a védekezés meg van:D
2021. máj. 30. 14:45
28/52 anonim válasza:
"Akkor én 16 évesen vezethetek kocsit főúton is ha be vagyok kötve hisz a védekezés meg van:D"
16 évesen illegális vezetni, 15 évesen viszont lehet szexelni. Téged sem az eszedért szeretnek.
2021. máj. 30. 14:48
29/52 anonim válasza:
Jó akkor nyugodtan térj át jogi útra.
Éppen azt próbáltam megmagyarázni hogy ez eléggé gáz, de hát ha nekik jó 15 évesen nyulat játszani akkor csinálják. A 40 éves "férfiak" pont az ilyeneket keresik. Ők speciel örülnek ennek :)
2021. máj. 30. 14:51
30/52 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon bölcsnek érzed magad 16 évesen. Leborulok előtted, tapasztalatlan 25 évesként, de attól, mert mondjuk lefeküdne a 17 éves barátjával védekezés mellett, még nem lesz belőle sem nyúl, 40 évesek szexjátékszere meg főleg nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!