A 15 éves lány unokatesómnál egy csomag óvszert találtam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen véletlen akadtam rá a szobájában.😕 Kerestem egy régi videójáték kazettát, erre ezzel találtam szembe magam. Tegyem vissza a helyére mintha mi sem történt volna, vagy mondjam egy a szüleinek? Nem tudunk róla hogy lenne pasija2021. máj. 30. 10:34
11/52 anonim válasza:
Nevetséges ez a gyakoris proli dicsőség,szexre irigykedni,mintha valami földön túli dolog lenne
12/52 anonim válasza:
Gondolom az fel sem merült, hogy nem kefél orrba-szájba, csak pl jó fej szülei vannak és tőlük kapta? Ne üsd bele az orrod a nagyok dolgába.
13/52 anonim válasza:
Hát én a helyedbe örülnék, hogy felelősség teljes én kb 14 éves voltam mikor pl a szüleim mondták nekem, hogy ha kell de félek elmenni egyért szóljak nekik adnak mintsem inkább nem használok. Ne legyél nyugdíjas öregnéni és foglalkozz a saját dolgoddal, ha mindenki ezt tenné szebb lenne az élet
14/52 anonim válasza:
Ha te lennél ilyen helyzetben, akkor örülnél ha téged beköpnének?
Egyébként ez még a jobbik eset, legalább tudod hogy vedekezik
16/52 anonim válasza:
Mondjuk én agyonütnélek, hogyha a szobámban matatnál pláne úgy, hogy nem vagyok ott.
18/52 anonim válasza:
Jól beégett a kérdező. :D Persze nem tudni milyen a 15 éves lány unokatestvér, lehet egy óriási kis szaj.., ne legyen senkinek se illuziója amiatt, mert fiatal. Nem kell feltétlenül egy ártatlan kislányra gondolni. Attól persze elvileg az ő dolga.
19/52 anonim válasza:
Nem a te dolgod. Te kutakodtál, ne légy még nagyobb s-fej. Amúgy örüljetek neki, hogy gondol a védekezésre.
Egyik volt osztálytársam 15 évesen szülte az 1. gyerekét, gondolom nem örülne neki senki a családból ha vele is ez történne.
20/52 anonim válasza:
Maradj ki belőle, majd a szülei intézkednek, ha akarnak. Ha nem érzik problémának, nem lesz semmi (és ezt nincs jogod felülbírálni), ha meg annak érzik, úgyis lesznek más jelek is, amiket észrevesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!