Mit tegyek ha keptelen vagyok elviselni az ertelmetlen atnevezeseket?
Van egy fel eves lanyom, de keptelen vagyok elviselni, ahogy a rokonok beszelnek, egyszeruen partol az agygyorcsot kapok.
Pl.: - televan a nozimozikad bubikaval- taknyos a gyerek akar lenni
-jajaj a bigyibugyiba belement a brimibrumi VAGY bekikikakikaltal - ez azt jelenti, hogy beszrt a gyerek.
Vagy mikor tolem kerdeznek valamit pl. te nem nyalikazol el egy fagyicskat, nem eszikezel egy krumplicskat? Na ettol a falnak tudok menni igy 24 evesen.
Kedvesen, normalisan mar szovatettem, hogy oke hogy kicsi a gyerek, de lehet kevesbe ertelmetlenul is beszelni(, nem az zavar ha valamit beceznek, en is szoktam pl a pelenkat pelusnak, vagy bugyinak hivom) Ilyenkor mindig a sertodes van a masik oldalrol es en vagyok a kiallhatatlan.
Hogy tudnam ezeket elviselni? Probaltam mar a fulem mellett elengedni, de a hideg vegigfut a hatamon sokszor.
Te ki vagy a történetben? Napi szinten kell ezt hallgatnod?
3 gyerekem van, soha nem gügyögtünk.
Van egy ismerősöm, isten mentsen mindenkit meg tőle..
Ő ez a kategória.
Anyosom, de o meg annyira nem veszes, viszont parom apai nagyanyja na az szamomra katasztrofa. Megertem, hogy idos, megertem hogy sokmindent atelt es tisztelem a kora miatt, de katasztrofa szamomra hogy keptelen egy eppelmeju mondatot kinyogni.
Parommal nem gugyogunk, o se birja elviselni, mi ugy vagyunk vele, hogyha normalisan beszelunk azt megerti a gyerek, de egy brimibrumit, amit en a plussmedvere mondok (brumi) hogy fog asszocialni, ha nagyobb lesz kesobb? Azt fogja hinni hogy a plussmedve meg a szr ugyanaz?
Nekem is van nagyanyam, par evvel fiatalabb paromenal megis normalisan beszel a gyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!