Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha keptelen vagyok...

Mit tegyek ha keptelen vagyok elviselni az ertelmetlen atnevezeseket?

Figyelt kérdés

Van egy fel eves lanyom, de keptelen vagyok elviselni, ahogy a rokonok beszelnek, egyszeruen partol az agygyorcsot kapok.

Pl.: - televan a nozimozikad bubikaval- taknyos a gyerek akar lenni

-jajaj a bigyibugyiba belement a brimibrumi VAGY bekikikakikaltal - ez azt jelenti, hogy beszrt a gyerek.

Vagy mikor tolem kerdeznek valamit pl. te nem nyalikazol el egy fagyicskat, nem eszikezel egy krumplicskat? Na ettol a falnak tudok menni igy 24 evesen.

Kedvesen, normalisan mar szovatettem, hogy oke hogy kicsi a gyerek, de lehet kevesbe ertelmetlenul is beszelni(, nem az zavar ha valamit beceznek, en is szoktam pl a pelenkat pelusnak, vagy bugyinak hivom) Ilyenkor mindig a sertodes van a masik oldalrol es en vagyok a kiallhatatlan.

Hogy tudnam ezeket elviselni? Probaltam mar a fulem mellett elengedni, de a hideg vegigfut a hatamon sokszor.

2021. máj. 22. 14:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Fú, ettől nekem is a hideg szaladgál a hátamon, bár nincs gyerekem, csak 9 hónapos húgom. Ráadásul a neve Panna, most képzeld el amikor mindenki minimum Pancsimancsikát csinál belőle. Én rá szoktam szólni az ilyen emberekre, hogy kicsi a gyerek, de nem hülye. Ezt persze nem kell elhinni, de akkor meg megkérem őket, hogy legalább a család felnőtt részének idegrendszerére legyenek már tekintettel.
2021. máj. 22. 14:50
 2/19 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nőként szintén az agyvérzésem kerülgetni ettől a gügyögéstől. Ezt nem fogod tudni csak úgy elengedniba füled mellett. Valahogy őket kéne rávenni, higy legalább akkor ne csinálják, ha hallod. Sajnos sokaknál a gyerek előhozza ezt a fajta IQ vesztést, hogy lemennek dedóba.
2021. máj. 22. 14:52
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan mondd meg nekik, hogy méltóztassanak normálisan beszélni a gyerekeddel. Ne zavarjon, hogy megsértődnek... Előbb-utóbb csak eljut a tudatukig.
2021. máj. 22. 14:52
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Te ki vagy a történetben? Napi szinten kell ezt hallgatnod?

3 gyerekem van, soha nem gügyögtünk.

Van egy ismerősöm, isten mentsen mindenkit meg tőle..

Ő ez a kategória.

2021. máj. 22. 14:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, újra olvastam. Szóval ki az aki így beszél a lányoddal?
2021. máj. 22. 15:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Csukott ajtó! Ha pl. anyós, akkor is! Vigye át hozzá a fiacskája/lánya a gyereket, de neked nem kötelességed ezt hallgatni! A másik, hogy azonnal szóvá tenném. Nem debil, csak simán gyerek! ;)
2021. máj. 22. 15:09
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
24 evesen gyereked van, turelmed nincs. Gratulálok 👏👏👏👏
2021. máj. 22. 15:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugh...de rémes. Mi sem csináljuk ezt a gyerekkel, persze, van amit becézünk, de nem gügyörészünk. Azt látom, h ahol ezt csinálják, a gyerek beszédfejlődése is megsínyli. Meg amikor szabályosan dekódolni kell, h mi a francról beszélnek felnőtt emberek...bubujszka, mumurcka, mi van?? Mire kihámoztam a szövegkörnyezetből...mi vagyok én, Enigma gép, h titkos gyagyogókódnyelvet kelljen értelmeznem? XD
2021. máj. 22. 15:12
 9/19 A kérdező kommentje:

Anyosom, de o meg annyira nem veszes, viszont parom apai nagyanyja na az szamomra katasztrofa. Megertem, hogy idos, megertem hogy sokmindent atelt es tisztelem a kora miatt, de katasztrofa szamomra hogy keptelen egy eppelmeju mondatot kinyogni.

Parommal nem gugyogunk, o se birja elviselni, mi ugy vagyunk vele, hogyha normalisan beszelunk azt megerti a gyerek, de egy brimibrumit, amit en a plussmedvere mondok (brumi) hogy fog asszocialni, ha nagyobb lesz kesobb? Azt fogja hinni hogy a plussmedve meg a szr ugyanaz?

Nekem is van nagyanyam, par evvel fiatalabb paromenal megis normalisan beszel a gyerekhez.

2021. máj. 22. 15:15
 10/19 A kérdező kommentje:
7# mibol allapitottad meg hogy nincs turelmem, abbol hogy nem tudom elviselni a gugyogest?
2021. máj. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!