Pokémon Go-ban hogyan tudok Eeveet Vaporeonná evolválni, ha már elhasználtam az átnevezéses trükköt?
Figyelt kérdés
Egyetlen shiny Eeveem van, és nagyon szeretném, hogy gyönyörű lila Vaporeon váljon belőle🥺
Külföldi oldalakon csak többéves threadeket találtam.
2020. szept. 14. 21:07
1/5 anonim válasza:
Amikor elfogsz egy evee t akkor kapsz érte evee candyt ebből kell osszegyujteni egy bizonyos mennyiséget nem emlékszem 25 v 50 és akkor ha osszegyult ranyomsz az evolve gombra viszont azt random adja hogy vaporeon flareon vagy jolteon lesz belőle
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy kell evolválni, a kérdés arra vonatkozott, hogyan lesz belőle biztosan Vaporeon. De ezek szerint teljesen random. Azért köszönöm a választ!
2020. szept. 15. 11:04
3/5 anonim válasza:
Sétáltatod buddy-ként 10 kilométert és nappal evolválod, amikor bent van buddy-ként.
4/5 anonim válasza:
Bocs, espeon-t olvastam. Vaporeon, Flareon és Jolton véletlenszerűen tud csak jönni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! ^^
2020. szept. 19. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!