Csak én gondolom,hogy családban veszekedés,mindig a nők miatt van?
Személyiségfüggő. Bár valószínű a kérdező egy nőgyűlölő férfi, aki a nőkbe akar rúgni, azért leírom, hátha elolvassa.
Nálunk: legnyugodtabb időszakom volt, amikor apám külföldön dolgozott. Nem volt lelki terror, őrjöngés, gúnyolódás, anyám gúnyolása (imádta anyámat gúnyolni, miközben ő volt a fő kenyérkereső). Anyámmal általában azon ment a veszekedés kettőnk között, hogy elvárta volna, hogy a mindent leszaró, minket semmibevevő öcsém cselédje legyek, nézzek el neki mindent. Vagy anyám felhúzta magát öcsém valami aljasságán és rajtam töltötte ki. Hisz a kisfiú az kisfiú (huszonávesen is kisfiú). És a fiúk már csak ilyenek. Öcsém meg ugye ebből csak annyit érzékelt hogy a "két hülye nő hisztizik", hiszen neki semmi kötelessége nem volt. Mai napig nincsen. Anyám meg azzal jön, hogy én milyen szorongós lettem, és mennyit idegeskedem. Hát bakker :D És hogy bezzeg öcsém milyen laza. :D Ja mert mamahotelkedik és elél mint hal a vízben, néha feltöröl ennyi. Wow.
Mert ugye, ha a nő fáradt és ideges az hiszti. Csak a férfi lehet jogosan felháborodva...jól írta az egyik hozzászóló.
Férjem családjában viszont az idősebb nők az idióták már elnézést, folyamatosan megy az áskálódás a sógornőm és a többi fiatalabb nő ellen, vitázás.
Tehát nem nemfüggő.
Nem csak te, de nincs igazad.
Személyiségfüggő, pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!