Utalom a sogornomet?
Hogyan lehetne kikuszobolni, hogy tobbet ne lassam a sogornomet?
Ó beletette a pi***ajat a joba, amivel nincs is baj. Haz, auto, 1 fiu, 1 lany stb.
Mi nemetorszagban elunk es ugye, amikor hazalatogatunk naluk alszunk.
Na ott aztan kapom a kedves keresztkerdeseket.
- Ti miert alberletben eltek, engem tokre nyugtalanitana ha nem lenne biztos otthonom.
(Azert bmeg, mert nekem aposomek nem tettek a seggem ala semmit)
Meg nekunk 2 lanyunk van, ok most tudtak meg, ujra fiugyerekuk lesz
Sogornom igy akarta, hogy 1 fiu, 1 lany, 1 fiu. Es akkor megy a nagy sajnalkozasa, hogy hat igen, en nem tudom milyen nagycsalados, fius anyukanak lenni.
Na meg persze a sorozatos panaszkodasa,,hogy neki mennyire nincs segitsege. O tudja milyen egyedul a gyerekekkel. Holott korbeugralja az egesz csalad, a kolykok allandoan nagyszuloknel.
Utalom ot, komolyan!
De persze parom nem szeretne rosszban lenni vele, mert a testvere. De en tobbet egy percet nem toltok naluk.
Kérdező, most mondjam azt, hogy tipikus olyan vagy, mint a viccbeli vadász...????
:-D :-D
Minek mész oda, ha nem tetszik a viselkedése????
Koszonom utolso, ezt a tartalmas es kielegito valaszt. Megkerdezhetem miert is?
En mit is artottam a sogornomnek. Ja, hogy itt gyakorin kibeszelem? Biztos mindenki egybol rankismer.
"De en tobbet egy percet nem toltok naluk.'
Tegyél így! Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!