Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Utalom a sogornomet?

Utalom a sogornomet?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne kikuszobolni, hogy tobbet ne lassam a sogornomet?

Ó beletette a pi***ajat a joba, amivel nincs is baj. Haz, auto, 1 fiu, 1 lany stb.

Mi nemetorszagban elunk es ugye, amikor hazalatogatunk naluk alszunk.

Na ott aztan kapom a kedves keresztkerdeseket.

- Ti miert alberletben eltek, engem tokre nyugtalanitana ha nem lenne biztos otthonom.

(Azert bmeg, mert nekem aposomek nem tettek a seggem ala semmit)

Meg nekunk 2 lanyunk van, ok most tudtak meg, ujra fiugyerekuk lesz

Sogornom igy akarta, hogy 1 fiu, 1 lany, 1 fiu. Es akkor megy a nagy sajnalkozasa, hogy hat igen, en nem tudom milyen nagycsalados, fius anyukanak lenni.

Na meg persze a sorozatos panaszkodasa,,hogy neki mennyire nincs segitsege. O tudja milyen egyedul a gyerekekkel. Holott korbeugralja az egesz csalad, a kolykok allandoan nagyszuloknel.

Utalom ot, komolyan!

De persze parom nem szeretne rosszban lenni vele, mert a testvere. De en tobbet egy percet nem toltok naluk.

2021. máj. 13. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
37%
Pont nem azt írta, h a sóginője keményen megdolgozott érte, hanem csak úgy minden alá lett tolva. Nem tudhatjuk mivel foglalkozik a kérdező Németországban a férjével együtt. Azért ott nem egyszerű egy házat venni, még egy németnek sem.
2021. máj. 13. 12:45
 22/74 anonim ***** válasza:
40%
Undorító vagy.
2021. máj. 13. 12:50
 23/74 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, most mondjam azt, hogy tipikus olyan vagy, mint a viccbeli vadász...????

:-D :-D

Minek mész oda, ha nem tetszik a viselkedése????

2021. máj. 13. 12:51
 24/74 anonim ***** válasza:
2021. máj. 13. 12:53
 25/74 A kérdező kommentje:
Nem szurok oda, mert ugye mi vagyunk naluk, en ugy gondolom nem sullyedek le az o szintjere, hogy alazom.
2021. máj. 13. 12:54
 26/74 anonim ***** válasza:
88%
Akkor nyeljed.
2021. máj. 13. 12:54
 27/74 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso, ezt a tartalmas es kielegito valaszt. Megkerdezhetem miert is?

En mit is artottam a sogornomnek. Ja, hogy itt gyakorin kibeszelem? Biztos mindenki egybol rankismer.

2021. máj. 13. 12:55
 28/74 anonim ***** válasza:
100%

"De en tobbet egy percet nem toltok naluk.'

Tegyél így! Problem solved.

2021. máj. 13. 12:57
 29/74 Metionin ***** válasza:
93%
Menne hozzájuk a bánat.
2021. máj. 13. 12:58
 30/74 A kérdező kommentje:
19-es, dehogynem pont ugyanolyan korlatolt vagy, mint a sogornom. Kepzeld sikeresnek tartom az eletem, de ne egy olyan kerjen szamon, hogy miert elek alberletben, aki meg azt se tudna kifizetni.
2021. máj. 13. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!