Kinek a halála viselne meg legjobban(Párodon,gyerekeiden kívül)?
Anyám halála, a macskámé, a páromé.
Ennyi. Gyerekem nincs, apám már meghalt, egy sz4r alak volt, bem éreztem semmit amikor megtudtam hogy halott. A többi rokonommal sose tartottam a kapcsolatot.
A szüleimé. Párom, gyerekem amúgy sincsen.
35/N
Ha a szűk családot "nem kell" nézni, tehát a 3 gyerekem, férjem és 1 szem kicsi unokám, akkor szerintem senkié.
Apám 2 éves koromban meghalt, anyám saját bevallása szerint nem képes a szeretetre (ezt mondjuk cáfolnám, mert 1-2 partnerét látványosan tudta szeretni), így igazából én sem kötődöm hozzá. Van 3 öcsém, de 2-vel sosem éltem együtt, féltestvérek, igazából csak rokonoknak érzem őket, a 3. testvéremet szeretem, őt biztosan megsiratnám, de már vele sem olyan felhőtlen a kapcsolatunk, mint gyerekkorunkban.
Szeretem a keresztszüleimet is, őket is megsiratnám, de hogy fájna-e a hiányuk...nem tudom.
Akiknek mai napig fáj a hiánya, az a 2 nagyapám, pedig ebből az egyik csak mostoha volt, de nagy szeretettel gondolok rájuk és borzasztóan sajnálom, hogy a gyerekeim őket már nem ismerhették, nekik sajnos nem jutott normális nagyszülő.
Nagymamáim élnek még, de ők sem kerültek hozzám közel, mint ahogy 1 unokájuk sem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!