Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kinek a halála viselne meg...

Kinek a halála viselne meg legjobban(Párodon,gyerekeiden kívül)?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy? életedben mely rokonaidnak vagy barataidnak a halála viselne meg és miért?
2021. máj. 1. 06:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
minden családtagom halála viselne meg a legjobban(anya,apa,testvérem,mama,papa)
2021. máj. 1. 10:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyám halála, a macskámé, a páromé.

Ennyi. Gyerekem nincs, apám már meghalt, egy sz4r alak volt, bem éreztem semmit amikor megtudtam hogy halott. A többi rokonommal sose tartottam a kapcsolatot.

2021. máj. 1. 11:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Párod,gyereked egyértelmű,azon kívül értettem. Nem sorrendezek,de sok embernek nem mindegy ki hal meg.nem veszi egybe a többivel,hanem rosszabbul viselné.jobban érdekelt,hogy viselnéd,nem csak adatok.párommal nincsenek már szüleink,15 és 23 voltam mikor meghaltak,25 mikor mamám is,párom testvérei csak szemétkedtek,nem viselne meg,mi már nem fogunk szenvedni..két családi barátunk van,ha ők vagy gyerekeik meghalnának az nagyon megtörne.
2021. máj. 1. 12:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak a párom, más nem. Kész, punktum!!!
2021. máj. 1. 12:33
 15/18 anonim ***** válasza:

A szüleimé. Párom, gyerekem amúgy sincsen.

35/N

2021. máj. 2. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szűk családot "nem kell" nézni, tehát a 3 gyerekem, férjem és 1 szem kicsi unokám, akkor szerintem senkié.

Apám 2 éves koromban meghalt, anyám saját bevallása szerint nem képes a szeretetre (ezt mondjuk cáfolnám, mert 1-2 partnerét látványosan tudta szeretni), így igazából én sem kötődöm hozzá. Van 3 öcsém, de 2-vel sosem éltem együtt, féltestvérek, igazából csak rokonoknak érzem őket, a 3. testvéremet szeretem, őt biztosan megsiratnám, de már vele sem olyan felhőtlen a kapcsolatunk, mint gyerekkorunkban.

Szeretem a keresztszüleimet is, őket is megsiratnám, de hogy fájna-e a hiányuk...nem tudom.

Akiknek mai napig fáj a hiánya, az a 2 nagyapám, pedig ebből az egyik csak mostoha volt, de nagy szeretettel gondolok rájuk és borzasztóan sajnálom, hogy a gyerekeim őket már nem ismerhették, nekik sajnos nem jutott normális nagyszülő.

Nagymamáim élnek még, de ők sem kerültek hozzám közel, mint ahogy 1 unokájuk sem. Ez van.

2021. máj. 2. 11:13
 17/18 anonim válasza:
53%
A házilegyem.
2021. máj. 7. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Barátnőm é. 😢
2021. máj. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!