Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyen anyukám?

Miért ilyen anyukám?

Figyelt kérdés
22F vagyok. Anyukám 45N. Ha meghal a Nagybátyja , vagy olyan távoli mint a mamája testvérének a gyerekének a gyereke sír minden hónapokon át. Sajnálom én is elmegyek a temetésére. De akkor is mit kell egy távoli rokon miatt sírni annyit , nem is jártak egybe , nem adott az anyukámnak egy szelet kenyeret se vagy nem tartotta el, vagy valamit hogy annyira szerette , ! Sírjon érte a gyereke, unokája, meg ha van anyja vagy apja ! De ne egy távoli rokon ez beteges
2021. ápr. 24. 11:51
 1/2 anonim válasza:
93%
Lehet volt valami közük egymáshoz régebben, ami miatt szorosabb volt a kapcsolatuk, s te nem tudsz róla. A màsik opció szerintem az, hogy anyukád nagyon érzékeny. Valaki helyébe képzelheti magát, vagy csak simán átérzi a fájdalmat.
2021. ápr. 24. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
74%

Ha mindig ezt csinálja akkor biztos nagyon érzékeny ember. Plusz anyukádnak volt kb 30 éve (ha úgy számoljuk hogy az óvoda előtti időszakról nagyon kevés emlékünk van) amiről te csak azt tudod amit ő elmesélt neked. Könnyen lehet hogy ők korábban, tehát mielőtt te megszülettél a nagybáttyáddal közelálltak egymáshoz.

Az élet amit te most élsz arról a gyermekednek fogalma se lesz. A mostani barátaidat akik közel állnak hozzád a gyereked valószínű nem fogja ismerni, és ugyanígy csodálkozni fog ha téged megérint a haláluk.

2021. ápr. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!