Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyukám anyukájának az unokate...

Anyukám anyukájának az unokatestvérének a fia, nekem kicsodám?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 22. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Harmad nagybácsi... Talán.
2018. ápr. 22. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád anyukája a nagymamád. Mamád unokatestvérének a fiánál elakadtam. Passz. Nem tudom. De ha szerelmesek lettetek, szerintem már elég távoli rokon. Gondolom, erre irányul a kérdésed. Ha nem, akkor tévedtem. Nálam okosabbak majd megírják. Egyébként a Családfa alkategóriában kellett volna megkérdezned inkább.
2018. ápr. 22. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Távoli rokon. Nem hinnem, hogy van rá külön "megnevezés".
2018. ápr. 23. 02:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Az tuti h anyukádnak a másodunokatestvére.
2018. ápr. 23. 05:42
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Anyjának az anyja = nagymama

Nagymama unokatestvére = nekik a szüleik voltak testvérek, tehát a dédszülők testvérek, akkor az ükszülő közös, magyarán.

Hihetetlen, hogy ennyi eszed nincs, hogy ezt értelmesen megfogalmazd, komplikáltabban nem is lehetett volna... :D

És nem értem, miért képzeli mindenki, hogy az utolsó noname rokoni fokozatra is van név. NINCSEN.

Valami negyedrangú unokatestvér szimplán és kész. Ha gyereket akarsz tőle, semmi akadálya, már távoli rokonság, más kérdés, hogy ki akar rokonsággal ilyenbe belebonyolódni. De ez a magánügyed.

2018. ápr. 23. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem linkelem be többet, tessék megkeresni.

Gugliba beírni: "rokoni kapcsolatok" jó eséllyel az első találat egy wikipédiás lesz, abban még ábra is van.

Kismilliószor belinkeltem már, én is, más is. Hamarabb megtaláltad volna, mint hogy ide beírtad a kérdést.

2018. ápr. 23. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2018. ápr. 23. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
harmad fokon unokatestvér. a nagyszülő testvérének a fia másod fokon unokatestvér.
2018. ápr. 29. 21:38
 9/9 anonim válasza:
hugidugi
2018. máj. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!