Anyukám folyton hazudik. Most azt mondja, tulajdoni lap kell villanyszereléshez. El akarja adni a házat?
Ha jól sejtem, nem az anyukádé a ház, hanem a tiéd....
Igen, szerintem az aggodalmad jogos. Tulajdoni lap eladáshoz, bizonyos esetekben kölcsönök felvételéhez is kell. Lehet, hogy valamire pénzt akar felvenni, vagy el akarja adni a házat. Amennyiben te vagy a ház tulajdonosa és elmúltál 18, semmiképp se engedd, hogy elvegye a saját tulajdonodat, ne írj alá semmit addig, amíg a te egyik megbízható ismerősöddel/barátoddal (olyat akit anyukád nem ismer)át nem olvastok és meg nem beszéltek.
Bocs a következő megjegyzésemért:
Érdekes édesanya, "valami/valaki" lehet a háttérben... kérdezz rá, hogy mit akar valójában, mert ezt a buta kifogását nem hiszed el.
A saját háza. Tudom, hogy folyamatosan kevés a pénze. Igyekszünk őt segíteni, de 200 km-re lakunk tőle.
Viszont folyamatosan eltitkol dolgokat. Én attól félek, hogy valami hitelt akar felvenni.
Tudom, hogy most tönkre ment otthon az áram, és azt mondja, hogy a villanyszerelőnek kell a tulajdoni lap. Árra tudok gondolni, hogy az áram megboldogult édesapám nevéről még nem lett átíratva. De közben rákérdeztem villanyszerelő ismerősömnél. Szerinte a villanyóráig az áramszolgáltató feladata megcsinálni, ha meghibásodott valami. Ekkor kellhet a tulajdoni lap az óra átírásához.
A ház többi részének javításához nem kell ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!