Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Közületek van, aki egyedül...

Közületek van, aki egyedül él? Nincs felesége, gyereke stb. Hogyan szoktátok meg, hogy nincs kihez szólni szinte egész nap?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 10:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Egyedül élek, néhány távoli rokonon kívül senkim nincs. Volánbusz sofőr vagyok, így jól is esik egy kis magány és csönd a nap végén (vagy hétvégén). Kollégák és barátok gyakran időznek nálam, nem kell ehhez családosnak lenni.
2021. ápr. 21. 10:33
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Már nem élek egyedül, de életem legjavában 10 évig egyedül éltem.

Nekem ezzel nem volt gondom, szerettem.

Voltak, vannak barátaim, rokonaim, jártam iskolába dolgozni voltak körülöttem emberek, ha akartam valakivel beszélgetni, akkor velük tettem.

Az egyedüllétet nem magányként hanem szabadságként fogtam fel.

Néha visszasírom azokat az időket.

2021. ápr. 21. 10:34
 3/18 anonim válasza:
83%
Ha én ilyen magányos lennék beszereznék egy állatot amihez tudok beszélni legfőképp kutyát de a kisebb rágcsálók pl a tmalac is jó társaság.
2021. ápr. 21. 10:36
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Én egy évig laktam egyedül. Eleinte jó volt, de egy idő után már nem. Nem szeretek egyedül lenni, főleg éjszaka. De ez szerintem csak az ember személyiségén múlik. Valakinek biztos kifejezetten ideális.
2021. ápr. 21. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Megszoktam, magamban beszélek meg az állatokhoz meg ide írkálok
2021. ápr. 21. 10:42
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem szabadság az egyedüllét.
2021. ápr. 21. 11:03
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem zavar, hétköznap a cicával "beszélgetek", hétvégén meg baráti társasággal találkozom.
2021. ápr. 21. 11:08
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Simán. Csönd van, nyugalom, amikor meg társaságot akarok, az is megvan.
2021. ápr. 21. 11:25
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Egyedül élek immár 3 éve. Igazából vannak lakótarsaim de csak köszönünk egymásnak ha találkozunk lent a konyhában mert az közös, de ennyi.

Persze vannak barátaim, rokonok viszont nagyon messze élnek és főleg mostanában nagyon rám szokott törni a magány. Emlékszem amikor szétköltöztem a barátnőmmel mennyire örültem, szabadnak éreztem magam de ez az érzés idővel elillan. Mégis valahogy úgy érzem nincs az a pénz, hogy megint összeköltözzek egy lánnyal, mert a magam ura vagyok, senki nem tud beleszólni az életembe, és ebbe tudok kapaszkodni amikor azon gondolkozom bárcsak valakivel együtt élnék, hogy lekösse a figyelmemet. Milyen hülyeség ezen agyalni, ahelyett, hogy lefoglalnám valamivel magamat...

2021. ápr. 21. 11:29
 10/18 anonim ***** válasza:
55%
Kotyogosban viz helyett energia itallal fözöd kávét máris nem vagy egyedül.
2021. ápr. 21. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!