Miért ilyen furcsa velem a sógorom?
Igazából sosem voltam jóban a férjem bátyjával, de valahogy mindig elgondolkoztat a viselkedése és az, hogy mit tehetek én ennyire rosszul? Most már nem bánt és nem zargat minket, főleg mióta neki is felesége van. Lényegében vannak normális pillanatai, de úgy érzem úgy viselkedik velem, mintha egy "idegen"lennék. Igazából ez addig nem zavar, amíg nem egy családi eseményen vagyunk, ahol kb rám se néz és szinte direkt ignorál.
Férjem szerint a tesója ilyen, visszahúzódó, nem beszél senkivel stb stb. Igazából úgy vettem, hogy nem igaz. A felesége nővérével, szóval a másik sógornőjével közvetlen és kedves, beszélget vele stb.
Én nem tettem szerintem vele semmi rosszat, és igazából nekem ez elég rosszul esik, gyerekünk is van, szóval az unokahúgának én vagyok az anyja szóval nem hiszem, hogy ez a megfelelő viselkedés. Mindenkivel megértem magam a családban, az unokatesóival is tök jól elbeszélgetek, mosolygós vagyok stb. Persze, ha ennyire utál meg pikkel rám, akkor nem értem azt, hogy néha meg miért tud normális lenni velem, máskor meg undok.
Próbálok ezzel nem foglalkozni, de nyilván rosszul esik.
Nálatok hasonló?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!